ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Καραλής: "Στόχος είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα"

Ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγυρίζει το πανελλήνιο ρεκόρ
Ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγυρίζει το πανελλήνιο ρεκόρ INTIME

Ο Εμμανούλ Καραλής μίλησε στον ΣΕΓΑΣ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου τονίζοντας ότι στόχος του είναι να κυνηγήσει το ρεκόρ του.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ξεκινάει την Πέμπτη (2/3) στην Κωνσταντινούπολη και ο Εμμανουήλ Καραλής μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στον στόχο του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής, που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 5.86μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι η απουσία του Αρμάντ Ντουπλάντις θα ανοίξει μία θέση για κάποιον άλλον αθλητή

"Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στόχος είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μία πολύ καλή επίδοση και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα είμαστε σούπερ.

Το να λείπει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν ανοίγει μία θέση μεταλλίου για τους υπόλοιπους αθλητές, αλλά ο κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του, να βελτιώσει την ατομική του επίδοση. Αλλά σίγουρα είναι ανοιχτή ακόμη μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές".

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ