ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο SPORT24: "Το μυαλό μου είναι σε μια πολύ καλή επίδοση και αν έρθει το μετάλλιο, είναι ευπρόσδεκτο"

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο SPORT24: "Το μυαλό μου είναι σε μια πολύ καλή επίδοση και αν έρθει το μετάλλιο, είναι ευπρόσδεκτο"

Ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε στο SPORT 24 ότι με μια επίδοση αντίστοιχη του πανελληνίου ρεκόρ (5,86μ) που πέτυχε στο ΣΕΦ θα μπορέσει να βρεθεί στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, συνέχισε να απολαμβάνει το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε και τη δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, συνεχίζοντας το πάρτι ως θεατής της διοργανώσης.

Πήγε στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι μικροί θαυμαστές του, μίλησε μαζί τους και καλωσόρισε με το ακαταμάχητο χαμόγελό του, τους πρωτάρηδες στην οικογένεια του στίβου.

"Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ χαρούμενα. Τους άρεσε πάρα πολύ που ήρθαν να δουν από κοντά στίβο. Κάποια ήρθαν για πρώτη φορά στο στίβο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις νέα παιδιά να μπαίνουν στον αθλητισμό", δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 και αναφερόμενος στο ρεκόρ του τόνισε:

"Το κυνηγούσα δύο χρόνια αυτό το ρεκόρ και επιτέλους το έκανα στο σπίτι μου στο ΣΕΦ, με προπονητή τον πατέρα μου. Αυτό είναι επιπλέον ευχάριστο για 'μένα. Το πάρτι (για το ρεκόρ) κράτησε και τη δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και χαίρομαι που ήρθε τόσος κόσμος εδώ στο στάδιο να δει όλους τους αθλητές. Πιστεύω ότι ο στίβος αρχίζει σιγά - σιγά να ξαναγεννιέται και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αναγέννηση του στίβου είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών των αθλητών της γενιάς του και ο Μανόλο είναι πεπεισμένος ότι και οι επόμενες φουρνιές θα είναι επίσης δυνατές.

"Είμαστε μια πάρα πολύ καλή γενιά. Εγώ, ο Μίλτος και πάρα πολλά παιδιά που έρχονται από πίσω. Πιστεύουμε ότι αυτή η γενιά θα τραβήξει και τις επόμενες, για να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον στίβο στην Ελλάδα".

Ο αθλητής και γιος του Χάρη Καραλή, πιστεύει ότι αν επαναλάβει το ρεκόρ του, θα είναι μέσα στα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

"Ένα άλμα στα 5,86 μ. είναι ένα άλμα μεταλλίων. Όμως, πριν από το μεγάλο άλμα υπάρχει μια προεργασία, υπάρχουν προκριματικοί, πολλά άγχη. Εγώ το πάω βήμα – βήμα και εννοείται ότι το μυαλό μου είναι σε μια πολύ καλή επίδοση. Αν έρθει το μετάλλιο, είναι ευπρόσδεκτο!".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ