ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Στίβος: Εκτός Ευρωπαϊκού ο Ντουπλάντις, καλό αγωνιστικό νέο για τον Καραλή

Ο Ντουπλάντις στο Ευρωπαϊκό Στίβου
Ο Ντουπλάντις στο Ευρωπαϊκό Στίβου © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις δεν θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, καθώς έγινε γνωστό πως δεν θα είναι στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Καλό αγωνιστικό νέο για τον Εμμανουήλ Καραλή που κυνηγά το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις αποφάσισε να μην κατέβει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 3 έως 5 Μαρτίου, όπως έγινε γνωστό.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ, είχε προαναγγείλει την απουσία του από τη διοργάνωση, το οποίο κι επιβεβαιώθηκε από την ομοσπονδία στίβου της Σουηδίας.

Η επικεφαλής της αποστολής της σκανδιναβικής χώρας, Καΐσα Μπέργκβιστ, τόνισε πως ο Ντουπλάντις έχει θέσει ως προτεραιότητα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού της Βουδαπέστης.

Φυσικά, η απουσία του 21χρονου είναι καλό αγωνιστικό νέο για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος το Σάββατο (18/2) ξεπέρασε τα 5,86μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στον τελικό του επί κοντώ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ