ΣΤΙΒΟΣ

Eπιστρέφει η Θάνου

Eπιστρέφει η Θάνου
Θάνου

Στη Βρετανία "στέλνει" την Κατερίνα Θάνου σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της "Daily Telegraph'

Ο διετής αποκλεισμός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας λήγει στις 22 Δεκεμβρίου 2006 και η εφημερίδα, η οποία επικαλείται δηλώσεις του δικηγόρου Γρηγόρη Ιωαννίδη, αναφέρει ότι η Θάνου εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει προσωρινά στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αιτία γι΄ αυτή τη μετακίνηση αποτελεί το γεγονός ότι η Θάνου θέλει να απομακρυνθεί από την προσοχή των ελληνικών ΜΜΕ, αλλά και να βρίσκεται κοντά στον Ιωαννίδη, ο οποίος διδάσκει σε νομική σχολή στην Αγγλία.

Ο τελευταίος τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα: "Η Κατερίνα θέλει να βρίσκεται πιο κοντά σε μένα για νομική βοήθεια και δεν έχει πάρει ακόμη τις οριστικές αποφάσεις της."

Στο δημοσίευμά της η "Daily Telegraph" επισημαίνει ότι υπάρχουν επαφές της Θάνου με βρετανικούς συλλόγους στίβου, με πρώτον το Μίλτον Κέινς, στον οποίο ο κ. Ιωαννίδης απέστειλε επιστολή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Η κ. Θάνου μου έχει επίσης εξηγήσει ότι θα ενδιαφερόταν να γίνει μέλος σας και πως ίσως είναι πρόθυμη να λάβει μέρος στις εθνικές διοργανώσεις."

Στη συνέχεια το κείμενο της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται σε χθεσινές δηλώσεις του κ. Ιωαννίδη, ο οποίος υπογραμμίζει:

"Υπήρχαν ανησυχίες στο Μίλτον Κέινς ότι είχε εμπλακεί σε υπόθεση ντόπινγκ, αλλά τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους στο Λονδίνο."











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ