ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Πομάσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την άσχημη εικόνα του κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ

Επιστολή Πομάσκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την άσχημη εικόνα του κλειστού στίβου στο ΟΑΚΑ
INTIME

Η πολύ άσχημη εικόνα στην οποία έχει περιέλθει ο κλειστός στίβος στο ΟΑΚΑ ώθησε τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Πομάσκι, να στείλει επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας παρέμβαση της Πολιτείας για την αλλαγή της κατάστασης.

Οι δυνατές βροχές της Πέμπτης, που σάρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας και έπληξαν και την Αττική είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το προπονητήριο στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Πομάσκι θέλησε να αναλάβει δράση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος είχε τη θέση του εκπροσώπου των προπονητών στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ αλλά την έχασε λόγω του ασυμβίβαστου, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θέλησε να τον ενημερώσει για όλα τα κακώς κείμενα και να του ζητήσει να αλλάξει άμεσα η κατάσταση.

Αναλυτικά η επιστολή του:

"Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση: κ. Λευτέρη Αυγενάκη υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ σάς παρέδωσε το 2021 φωτογραφίες που παρουσίαζαν την άθλια κατάσταση η οποία επικρατεί στο χώρο όπου προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας (Τεντόγλου, Στεφανίδη, Καραλής) και όλη η Εθνική ομάδα - και το 2023 η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη.

Η δέσμευση το 2021 ήταν ότι όλα θα αλλάξουν σε ένα εξάμηνο. Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μόνο που άλλαξε στο ΟΑΚΑ, είναι ότι έφυγαν οι κουβάδες που μάζευαν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό πλέον να κυλάει στους διαδρόμους, στους οποίους προπονούνται οι αθλητές μας. Επίσης, άλλαξε και η θερμοκρασία που επικρατεί στο χώρο προπόνησης δραματικά, καθώς δεν υπάρχει πια θέρμανση!

Παρακαλώ τον κ. Αυγενάκη, ως αρμόδιος που είναι, να εκδώσει κάποια υπουργική απόφαση ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με τον πρωταθλητισμό, αλλά και με την κοινή λογική. Ευχαριστώ και σάς ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση.

Γιώργος Πομάσκι

Ασυμβίβαστος

Ακολουθούν 2 ενδεικτικά video, που μπορείτε να δείτε πατώντας στα αντίστοιχα link

Video 1 : https://www.youtube.com/shorts/Q8goUDg-5q4

Video 2 : https://www.youtube.com/shorts/9oXObQezq88

Σημ:

-Στα δύο video φαίνεται ο πλημμυρισμένος διάδρομος των αλμάτων, όπου μεταξύ άλλων προπονείται και ο αθλητής μου και Ολυμπιονίκης μας, Μίλτος Τεντόγλου. Δείτε το νερό που στάζει ασταμάτητα!

-Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες ακολούθως είναι αυτές που σάς παρέδωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ το 2021 και η τέταρτη ο κουβάς που επανήλθε στη γνώριμη θέση του".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ