ΣΤΙΒΟΣ

Στον "αέρα" το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

2022 / 2  (  / EUROKINISSI)
2022 / 2 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αγωγή που κατέθεσαν ο Αλέξης Αλεξόπουλος και ο Πέτρος Μαντάς κατά της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ είναι πιθανό μπλοκάρει ακόμα και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού Στίβου.

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Αλέξης Αλεξόπουλος και Πέτρος Μαντάς κατέθεσαν αγωγή κατά της διοίκησης της ομοσπονδίας Στίβου και ζητούν με αυτή τόσο την ακύρωση της απόφασης του ορισμού του Γιώργου Πομάσκι στη θέση του εκπροσώπου των προπονητών -χαρακτηρίζοντάς την παράτυπη-, όσο και όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν στις συνεδριάσεις, στις οποίες μετείχε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου.

Ωστόσο, μεταξύ των αποφάσεων είναι και κάποιες που σχετίζονται άμεσα με τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, καθώς αφορούν στις επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν στο ΣΕΦ, όπου θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση.

Οι επιδιορθώσεις αυτές έχουν να κάνουν με εργασίες στους δρόμους των αλμάτων και στα κουλουάρ. Αναμένεται να φανεί η τύχη των εν λόγω αποφάσεων, ανάλογα με την εξέλιξη της αγωγής που κατατέθηκε.

Θυμίζουμε ότι οι διάδρομοι στο ΣΕΦ είχαν κριθεί ακατάλληλοι για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης και γι' αυτό το λόγο εγκρίθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κονδύλι ύψους 200.000 ευρώ για τον ΣΕΓΑΣ που ανέλαβε την τέλεση των απαραίτητων εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ