ΣΤΙΒΟΣ

Δεν τα κατάφεραν

Δεν τα κατάφεραν

Σε ρηχά νερά κυμάνθηκε η παρουσία των Ελλήνων αθλητών του στίβου στην τρίτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων.

Τρεις συνολικά παρουσίες είχαμε στην τρίτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων το οποίο διεξάγεται στο Γιουτζίν των ΗΠΑ. Η Γεωργία Στεφανίδη τα ξημερώματα δεν τα κατάφερε στον τελικό του επί κοντώ.

Η νεαρή αθλήτρια πέρασε με τη δεύτερη τα 3.80μ., με την πρώτη τα 3.95, ωστόσο στη συνέχεια και οι τρεις προσπάθειές της στα 4.10 ήταν άκυρες.

Έτσι, η Γεωργία Στεφανίδη τερμάτισε στη 12η θέση. Την πρώτη κατέκτησε η Ρωσίδα Αλένα Λουτκόβσκαγια με άλμα στα 4.50.

Νωρίτερα είχαμε ακόμα δύο συμμετοχές. Ο Βαλεντίνος Νταμοτσίδης και η Ελευθερία Τερζάκη συμμετείχαν στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους, όμως, δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις, που θα τους εξασφάλιζαν τη συμμετοχή στον τελικό.

Ο Νταμοτσίδης πήρε μέρος στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του επί κοντώ, όπου είχε καλύτερο άλμα στα 5,10 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Σταμπολάκη ξεκίνησε τον αγώνα του στα 4,70 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και έπειτα πέρασε τα 4,85 μ. και τα 5,00 μ. με την πρώτη , ενώ απέτυχε στα 5,10 μέτρα. Ο αθλητής κατέλαβε την 12η θέση στο πρώτο γκρουπ, όπου μετείχε.

Με άκυρη βολή ξεκίνησε τον αγώνα της η Τερζάκη στη δισκοβολία, ενώ στις δύο άλλες προσπάθειες της είχε 41,29 μ. και 44,15 μ. και κατέλαβε την 12η θέση στο γκρουπ της και την 27η στο σύνολο. Το όριο των 52,00 μ. πέρασε εννέα αθλήτριες, ενώ η 12άδα του τελικού έκλεισε με βολή στα 49,15 μέτρα. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ταξίδεψε στο Γιουτζίν με 48,95 μ. από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ