ΣΤΗΛΕΣ

Βιντεοσκοπεί την τελευταία του προπόνηση ο Νεϊμάρ

Βιντεοσκοπεί την τελευταία του προπόνηση ο Νεϊμάρ

Με μια κάμερα δεμένη στο κεφάλι εμφανίστηκε στην τελευταία του προπόνηση με τη Σάντος ο Νεϊμάρ, βιντεοσκοπώντας οτιδήποτε έκανε. Στη συνέχεια ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ένα τίζερ των όσων "τράβηξε", πριν το δούμε ολοκληρωμένο. (video)

Έχοντας ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ, εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε προπόνηση της Σάντος. Με την ομάδα, ο Βραζιλιάνος έχει δεθεί πολύ καθώς αγωνίζεται από παιδί με τη φανέλα της.

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Σάντος, ο Νεϊμάρ βούρκωσε. Δεν είναι και εύκολο να αποχωριστείς το "σπίτι" σου. Έτσι στην τελευταία προπόνηση του σαν παίκτης της Σάντος, ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε με μια κάμερα δεμένη στο κεφάλι του, ώστε να βιντεοσκοπεί, οτιδήποτε συνέβαινε.

Ίσως με αυτό τον τρόπο ήθελε να κρατήσει κάποιες παραπάνω αναμνήσεις, από τους συμπαίκτες του, αλλά κι από τη Σάντος που αγάπησε τόσο. Αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έδειξαν να το χάρηκαν, αφού συχνά πήγαιναν κοντά στον Νεϊμάρ και την κάμερα και έκαναν τα... "δικά" τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube, ο Βραζιλιάνος ανέβασε ένα πρόμο βίντεο της προπόνησης, ώστε να το μοιραστεί με τους φίλους τους. Σε λίγες μέρες, απ' ότι έγραψε ο ίδιος θα δημοσιεύσει και ολόκληρο το βίντεο με τα όσα "τράβηξε".

Το βίντεο κλείνει με τους αριθμούς του Νεϊμάρ στη Σάντος:

1598 μέρες, 230 παιχνίδια, 138 γκολ, και η ιστορία συνεχίζεται...

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νεϊμάρ από την τελευταία του προπόνηση με τη Σάντος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ