ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Διάλεξα με την καρδιά μου τη Μπαρτσελόνα"

Νεϊμάρ: "Διάλεξα με την καρδιά μου τη Μπαρτσελόνα"

Ο Νεϊμάρ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε Μπαρτσελόνα και όχι Ρεάλ, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι ενώ παραδέχτηκε πως όνειρό του είναι να πάρει το Μουντιάλ με τη Βραζιλία.

"Επέλεξα τη Μπαρτσελόνα με την καρδιά, θα μπορούσα να είχα κερδίσει περισσότερα επειδή είχα έξι διαφορετικές προτάσεις αλλά το να έρθω στους μπλαουγκράνα ήταν το παιδικό μου όνειρο", τόνισε ο 21χρονος Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξή του στην ιταλική "Corriere dello Sport", για να προσθέσει αναφορικά με την μετακίνησή του αυτό το καλοκαίρι στους Καταλανούς:

"Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ στην Ευρώπη, έρχομαι με ταπεινότητα με στόχο να βελτιωθώ. Ο Μέσι είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, το να παίξω μαζί του είναι το ανώτερο που θα μπορούσα να ζητήσω.

Νεϊμάρ: "Διάλεξα με την καρδιά μου τη Μπαρτσελόνα"

Δεύτερο θέμα στην σημερινή "Corriere dello Sport" η συνέντευξη του Νεϊμάρ, με κυρίαρχο θέμα να είναι δηλώσεις του πρώην άσου της Μίλαν, Κλάρενς Ζέεντορφ

Το όνειρό μου μικρός ήταν να γίνω οδοντίατρος, τώρα όμως ονειρεύομαι να κερδίσω το Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή θέλω να οδηγήσω τη Βραζιλιά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Η εθνική μου ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, μπορούμε να ανοίξουμε έναν κύκλο".

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ