ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έντερσον χάνει το Κόπα Αμέρικα λόγω κατάγματος στην οφθαλμική κόγχη

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έντερσον χάνει το Κόπα Αμέρικα λόγω κατάγματος στην οφθαλμική κόγχη
(AP Photo/Dave Thompson) (AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Άσχημα τα νέα για τον Έντερσον, ο οποίος μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Τότεναμ θα απουσιάσει από το ερχόμενο Κόπα Αμέρικα.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα είναι η μόνη που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έντερσον το επόμενο διάστημα (βλ. στον τελικό του FA Cup) αφού αυτό θα συμβεί επίσης με την Βραζιλία.

Η σύγκρουση με τον Ρομέρο στον κρίσιμο αγώνα με την Τότεναμ προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο μάτι του Έντερσον, αφού υπέστη κάταγμα στην οφθαλμική κόγχη, το οποίο θα του στερήσει την πολυπόθητη συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα, θεσμό στον οποίο είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου με την Βραζιλία το 2019.

Μάλιστα, από ότι φαίνεται έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα καλύψει την απουσία του και πρόκειται για τον 34χρονο Ραφαέλ της Σάο Πάουλο.

Όσον αφορά την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και τον τελικό του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται εκ νέου ο Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος είναι ένας από τους λόγους που ο σύλλογος πανηγύρισε το πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική χρονιά χάρη στην επέμβαση - τρίποντο στο καθοριστικό τετ α τετ με τον Σον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ COPA AMERICA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ