ΣΤΗΛΕΣ

Το συγκινητικό βιντεο-μήνυμα του Ιμπραχίμοβιτς

Το συγκινητικό βιντεο-μήνυμα του Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έστειλε φανέλα με την υπογραφή του αλλά και ένα βίντεο-μήνυμα σε ένα 8χρονο παιδί από τη Βοσνία που έχει ελάχιστο χρόνο ζωής καθώς υποφέρει από καρκίνο.

Στις αρχές του Οκτώβρη, είχε διαδοθεί μία φήμη που ήθελε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να ταξιδεύει στο Σαράγεβο προκειμένου να συναντήσει τον νεαρό Χαϊρουντίν Καμένιας.

Ο λόγος για ένα 8χρονο αγόρι από το Σαράγεβο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο ζωής καθώς του έχει γίνει διάγνωση καρκίνου σε προχωρημένο στάδιο, με τον μικρό Χαϊρούντιν να έχει ως τελευταία του επιθυμία να συναντήσει τον "Ίμπρα" που είναι το είδωλό του.

Τελικά το ταξίδι του 32χρονου Σουηδού στράικερ δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ εξαιτίας των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του, με τον άσο της Παρί να στέλνει τελικά στον μικρό θαυμαστή του μία φανέλα με την υπογραφή του και ένα βιντεο-μήνυμα.

"Γεια σου Χαϊρουντίν, είμαι ο Ζλάταν. Από τότε που έμαθα για σένα, σε σκέφτομαι πολύ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω, αλλά έχω ένα δώρο για σένα.

Υπέγραψα ένα αυτόγραφα στη φανέλα μου και θέλω να ξέρεις πως σε σκέφτομαι πολύ. Θα δώσω επίσης αυτή τη φανέλα που την φόρεσα όταν πέτυχα δύο γκολ με τη Μπενφίκα", ήταν το μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βοσνιακές ρίζες καθώς και το ότι ο Χαϊρουντίν εκπλήρωσε την πρώτη του επιθυμία που ήταν να συναντήσει από κοντά τον άσο της Στουτγκάρδης, Ιμπίτσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ