ΕΥΡΩΠΗ

Η ανθρωπιά του Ιμπραχίμοβιτς

Η ανθρωπιά του Ιμπραχίμοβιτς

Με 8χρονο θαυμαστή του, ο οποίος έχει σύμφωνα με τους γιατρούς μόλις ένα μήνα ζωής εξαιτίας λευχαιμίας θα συναντηθεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε την ιστορία...

Ο Σουηδός στράικερ θεωρείται δύστροπος χαρακτήρας, κάποιες φορές προκλητικός και αλαζονικός αλλά ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει το ταλέντο του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε δύο γκολ και είχε συμμετοχή και στο τρίτο στην επικράτηση των πρωταθλητών Γαλλίας κόντρα στην Μπενφίκα.

Την ίδια στιγμή ένα 8χρονο αγόρι από το Σαράγεβο της Βοσνίας έχοντας μόλις ένα μήνα ζωής επιθυμεί να συναντήσει τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο Καμένιας εκπλήρωσε την πρώτη του επιθυμία καθώς τον επισκέφθηκε ο Ιμπίσεβιτς της Στουτγκάρδης. Ο μεγάλος καημός του είναι ωστόσο να δει από κοντά τον 32χρονο στράικερ.

Ο τελευταίος, ο οποίος έχει βοσνιακές ρίζες ενημερώθηκε για την περίπτωση του πιτσιρικά και αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του.

Η μητέρα του μικρού Χαϊρουντίν, Αμέλα, και η αδερφή του Μεριέμα, ήρθαν σε συνεννόηση με την Τία Ρέκιτς, υπεύθυνη φιλανθρωπικού οργανισμού στη Γερμανία, η οποία βοηθάει στη χρηματοδότηση θεραπειών αρρώστων παιδιών στη Βοσνία.

"Καταλαβαίνω πως οι πιθανότητες είναι λίγες, όμως αν ο Ζλάταν ερχόταν στο αεροδρόμιο του Σαράγεβο και συναντούσε τον γιο μου έστω για λίγα λεπτά θα ήταν υπέροχο", δήλωσε η μητέρα του Χαϊρουντίν.

" Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζλάταν γνωρίζει την τελευταία επιθυμία του Χαϊρουντίν και απόψε ή αύριο θα αποφασίσει τι θα κάνει", σχολίασε η Τία Ρέκιτς.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ