ΣΤΗΛΕΣ

Το σούπερ πανό των οπαδών της Ρεάλ!

Το σούπερ πανό των οπαδών της Ρεάλ!

Οι οπαδοί της Ρεάλ έδωσαν το δικό τους σόου πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο, ξεδιπλώνοντας ένα άκρως ευρηματικό γιγαντιαίο πανό στις εξέδρες του Μπερναμπέου!

Στον αγωνιστικό χώρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του συνέχισαν την εντυπωσιακή παράδοση της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο (αήττητη από το 1999 η "βασίλισσα" κόντρα στη συμπολίτισσα) επικρατώντας με το ευρύ 4-1, ωστόσο πέρα από τους παίκτες του Μουρίνιο "νικητές" στο εν λόγω ντέρμπι αναδείχτηκαν και οι οπαδοί.

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα στο ματς, οι φανατικοί φίλοι των "μερένγκες" στο ένα πέταλο ξεδίπλωσαν ένα πανό γιγαντιαίων διαστάσεων, στο οποίο απεικονιζόταν ένας άνδρας να βρίσκεται σε ένα καζίνο, συνοδευόμενος από δύο γυναίκες, και να ποντάρει στη ρουλέτα υπέρ της Ρεάλ.

Δείτε και το τρομερό coreo των οπαδών της Ντόρτμουντ πριν τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τη Βόλφσμπουργκ.

"Todo al blanco" ( "Όλα στο λευκό") έγραφε το σχετικό πανό που είχε κρεμαστεί δίπλα, με τους οπαδούς της Ρεάλ να ποντάρουν όλα τα λεφτά στην επιτυχία της ομάδας τους κόντρα στους "ροχιμπλάνκος" και να δικαιώνονται απόλυτα για αυτή την έμπνευσή τους μετά την πάροδο 90 αγωνιστικών λεπτών.

Απολαύστε το τεράστιο πανό που ύψωσαν πριν το ματς με την Ατλέτικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ