VIRAL

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Όλα όσα χρειάζεσαι για να οργανώσεις κι εσύ ένα μοναδικό βράδυ σαν αυτά στο Σπίτι της 24MEDIA, είναι ένα κλικ μακριά.

Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ήταν λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα στο Σπίτι της 24MEDIA. Εκεί όπου το να βλέπουμε αγώνες με τους αναγνώστες και τους φίλους μας έχει γίνει κάτι παραπάνω από συνήθεια. Κι αυτό γιατί το προκαθορισμένο ραντεβού στο σαλόνι μπροστά στην 65 ιντσών τηλεόραση δόθηκε για λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα και όχι ως συνηθίζεται για το απόγευμα.

Αιτία; Η μεταμεσονύχτια προβολή του Super Bowl LIII, του τελικού νούμερο 53 του Αμερικάνικου NFL ανάμεσα στους Los Angeles Rams και τους New England Patriots. Ένα παιχνίδι που χάρισε στον Tom Brady και την παρέα του άλλον ένα τίτλο, ανεβάζοντας την ομάδα στα 6 συνολικά πρωταθλήματα, όσα είχαν μέχρι την Κυριακή μόνο οι Pittsburgh Steelers.

Αλλά δεν διαβάζεις αυτό το κείμενο για να μάθεις τι έγινε στον αγώνα.

Εγώ είμαι εδώ για να σου πω πώς με τον πιο εύκολο τρόπο, χάρη στο CareMarket.gr, οργανώσαμε μία φανταστική βραδιά για μερικούς φαν του NFL που βρέθηκαν στο Σπίτι μας. Για να μπορείς κι εσύ να οργανώσεις αντίστοιχες βραδιές στο δικό σου σπίτι, όποιος κι αν είναι ο αγώνας που παίζει στην τηλεόραση.

Πρώτα φτιάχνουμε το πλάνο μας

Ως άλλος προπονητής θα πρέπει να διαλέξεις πολύ προσεκτικά την σύνθεση της παρέας. Όπως ακριβώς θα επέλεγες την καλύτερη πεντάδα να ρίξεις στο παρκέ ή εντεκάδα για το χορτάρι. Κι αφού καταλήξεις στην ιδανική σύνθεση, αποφασίζεις για τη διάρκεια της βραδιάς. Γιατί είναι άλλο να βρεθείτε να δείτε έναν αγώνα Champions League και τέλος και πολύ διαφορετικό να συναντηθείτε από νωρίς το απόγευμα να δείτε δύο αγώνες Superleague και να μείνετε μαζί και για κάποιον πιο βραδινό αγώνα στην Primera Division ή το NBA.

Η παραγγελία είναι το παν

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο CareMarket.gr, νιώθω σαν να είμαι σε μία Disneyland προϊόντων και καλούμαι να διαλέξω τα δικά μου αγαπημένα. Βλέπεις, η διαδικασία του να επιλέξεις ποια προϊόντα θα βρεθούν στο τραπέζι σου, οφείλει να είναι διασκεδαστική όσο και προσεκτική. Αυτό που θα σε βοηθήσει πάντως σίγουρα το site είναι το να είναι η διαδικασία όσο πιο εύκολη και απλή γίνεται. Δες τα βήματα:

  • Μπαίνεις στο CareMarket.gr
  • Γεμίζεις το καλάθι σου από την άνεση του σπιτιού σου
  • Κάνεις τελικό έλεγχο στα περιεχόμενα της παραγγελίας
  • Καταχωρείς τα στοιχεία σου και επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής.
  • Διαλέγεις ημέρα και ώρα για την παράδοση και παραλαμβάνεις τα ψώνια σου, όταν σε βολεύει.
Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Ειδικά το τελευταίο είναι μαγικό. Ειδικά για ανθρώπους όπως εσύ ή εγώ που δεν είμαστε συνέχεια στο σπίτι μας και θέλουμε να παραλάβουμε τα προϊόντα πολύ συγκεκριμένη ώρα και ημέρα. Τα πράγματα θα παραδοθούν στην πόρτα σου χωρίς χρέωση και χωρίς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δάχτυλο. Καμία ουρά σε ταμείο, κανένα κουβάλημα από το αυτοκίνητο, καμία ταλαιπωρία στο ίδιο το σούπερ μάρκετ. Το CareMarket.gr είναι το online Super Market με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τις καλύτερες τιμές.

Η απαραίτητη προετοιμασία

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Με τα πράγματα πλέον στα χέρια σου, έχει έρθει η ώρα να παίξεις μπάλα. Υπολόγισε πόση ώρα θα σου πάρει η προετοιμασία και φρόντισε να έχεις λίγο χρόνο ώστε όταν έρθουν οι καλεσμένοι σου, να μην σε βρουν στην κουζίνα με τα πράγματα στις συσκευασίες τους. Τα σνακ θα πρέπει να μπουν σε μπολάκια, τα κρασιά και οι μπίρες στο ψυγείο, τα φουρνιστά στο φούρνο και τα τυριά να κοπούν. Θα δεις στην συνέχεια τι ετοιμάσαμε εμείς για τους καλεσμένους μας για να παραδειγματιστείς.

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Σε αυτό το σημείο, θα έχεις ήδη αποφασίσει βέβαια πόσο μακριά θα το πας στο μαγείρεμα. Αν έχεις παραγγείλει πράγματα για να μαγειρέψεις, θα πρέπει μόνος σου να υπολογίσεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ετοιμαστεί το φαγητό. Κι αν θες βοήθεια, στο site του CareMarket.gr θα βρεις και συνταγές με την υπογραφή του Αθηναγόρα Κωστάκου.

Αν όμως, όπως οι περισσότεροι, στήνεις μία κλασική βραδιά ποδοσφαίρου, τότε θα πας σε safe επιλογές, σε προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να χορτάσεις τους καλεσμένους σου και τον εαυτό σου με τσιμπήματα και εύκολα φαγητά.

Τα σνακ πάνω από όλα

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Παιδιά είμαστε; Ο αγώνας θέλει σνακ, θέλει προϊόντα που να μπορείς να καταναλώνεις σε όλη τη διάρκεια, φαγητά που δεν θα σε χορταίνουν με την πρώτη και θα αφήνουν χώρο για τα υπόλοιπα της βραδιάς. Εμείς παίξαμε αυτή την Κυριακή με μία καλή ποικιλία σε πατατάκια, από κλασικά του εμπορίου μέχρι κάτι φοβερά και πολύ ιδιαίτερα που βρήκαμε στο CareMarket.gr. Δίπλα τους είχαμε ξηρούς καρπούς και για μετά το halftime show, μερικά γλυκά σνακ. Το να βλέπεις αγώνα χωρίς σνακ είναι σαν να βλέπεις Super Bowl χωρίς τους Patriots. Σχεδόν αδύνατο.

Τα ζεστά του ημιχρόνου

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Θυμάσαι που σου είπαμε να κρατήσεις χώρο για κάτι άλλο; Αυτά είναι τα προϊόντα κατάψυξης που μπήκαν σε ιδανική χρονική στιγμή στον προθερμασμένο φούρνο και βγήκαν ζεστά και αχνιστά για να τα απολαύσουμε κοντά στο ημίχρονο. Πίτσες, μικρά πεϊνιρλί, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείς ότι θα έβρισκες σε ένα παιδικό πάρτι, έχουν πάντα μία θέση σε έναν αγώνα, μπροστά από μία παρέα.

Για τους gourmet της παρέας

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Δεν είναι όλες οι παρέες και οι βραδιές ίδιες αλλά ίσως θα πρέπει να αναβαθμίσεις λίγο εκείνα που φέρνεις στο τραπέζι μπροστά στον καναπέ σου. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και μάλιστα θα σε αποθεώσουν για αυτό αν σε ένα ωραίο ξύλο κοπής βάλεις πάνω 1-2 κομμάτια τυρί για να τσιμπάνε δίπλα σε μία μικρή ποικιλία αλλαντικών. Προτίμησε μία πικάντικη γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα, πειραματίσου με κάποιο γαλλικό τυρί ή παίξε και safe με παρμεζάνα. Όσο για τα αλλαντικά, το προσούτο και το σαλαμάκι είναι ιδανικές επιλογές για τέτοιες περιστάσεις. Στο CareMarket.gr θα βρεις άλλωστε πολύ μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά και τυριά για να διαλέξεις εκείνα που θες στο τραπέζι σου. Μην ξεχάσεις να έχεις και κάποιο ωραίο κρασί να συνδυάσεις αυτό το πιάτο. Το ότι βλέπετε μπάλα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε κάτι διαφορετικό.

Τα απαραίτητα κάθε αγώνα

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Πήγα να βάλω τα αναψυκτικά και τις μπίρες σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες αλλά δεν θα ήταν σωστό. Κι αυτό γιατί αποτελούν τα πασπαρτού του κάθε αγώνα. Η μπίρα έχει ταυτιστεί με τους αγώνες αλλά δεν αγαπούν όλοι την μπίρα. Γι' αυτό, πέρα από τα κρασιά που είπαμε παραπάνω, μπορείς να παραγγείλεις διάφορα αναψυκτικά τα οποία είναι πάντα χρήσιμα και καταναλώνονται πρώτα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η μεγάλη διάρκεια του Super Bowl αλλά εμείς την τιμήσαμε και με το παραπάνω την Green Cola.

Η δική σου βραδιά

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Εμείς σου δώσαμε απλά μερικές συμβουλές για το πώς θα χτίσεις μία βραδιά στο δικό σου σπίτι για τους δικούς σου φίλους. Τα υπόλοιπα είναι δική σου υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα CareMarket.gr στο πλευρό σου, θα νιώθεις ασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να παραγγείλεις online ό,τι χρειάζεσαι και να βρεθεί στην πόρτα σου ακριβώς όταν το ζητάς.

Κι αν μπεις λίγο περισσότερο στο παιχνίδι, θα δεις ότι μπορείς να βγεις και πολύ κερδισμένος. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών Bonus, συλλέγεις και εξαργυρώνεις πόντους και απολαμβάνεις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Κι αν έχεις κάποιο θέμα και δεν καταλαβαίνεις κάτι στην σελίδα, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την πλατφόρμα, σε καλωσορίζουν στο livechat και περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν.

Στήσε την ιδανική βραδιά μπάλας και απόλαυσης για την παρέα σου
A.PAROUSIDIS

Έχουμε πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για να στήσεις τη δική σου βραδιά με φίλους. Τώρα ξέρεις τον τρόπο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ