ΣΤΗΛΕΣ

Σκάνδαλο με την ηλικία του Φαλκάο;

Σκάνδαλο με την ηλικία του Φαλκάο;

Έγγραφο από το σχολείο που φοίτησε ο Φαλκάο ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει πως ο Κολομβιανός επιθετικός είναι γεννημένος το 1984 και όχι το 1986 όπως ξέρουμε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ο παίκτης θα είναι στην πραγματικότητα 29 χρονών! (video)

Σίγουρα ο Ιούλιος δεν είναι ο καλύτερος μήνας για τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Αφού αρχικά, η μεταγραφή του Καβάνι στην Παρί, ξεπέρασε τη δική του, πρόσφατα βγήκε εκτός εαυτού χτυπώντας αντίπαλό του σε φιλική αναμέτρηση.

Τώρα ήρθε στο φως μια ακόμα είδηση που μπορεί να βγάλει και πάλι από τα ρούχα του τον Κολομβιανό επιθετικό της Μονακό. Δημοσίευμα κολομβιανής εφημερίδας, έβγαλε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από το δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο Φαλκάο, το οποίο δείχνει πως είναι γεννημένος το 1984 και όχι το 1986 όπως δηλώνει και ξέρουμε.

Αυτό σημαίνει πως αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει, ο παίκτης είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος, δηλαδή 29 χρονών και όχι 27. Βέβαια, ένα τέτοιο γεγονός θα θέσει υπό αμφισβήτηση αρκετά κεκτημένα στην καριέρα του Φαλκάο, όπως πχ το Πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής Κ20 που πήρε με την Κολομβία το 2005 όταν - δήλωνε πως - ήταν 19 χρονών, καθώς επίσης έλαβε μέρος και στο Μουντιάλ Κ20.

Και η Μονακό όμως από την πλευρά της θα έχει πρόβλημα, αφού θα έχει δώσει 60.000.000 ευρώ για ένα παίκτη που είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από όσο ξέρανε. Ο πατέρας του Φαλκάο έχει αρνηθεί τους όποιους ισχυρισμούς για το γεγονός αυτό, επιμένοντας πως είχε γίνει απλά ένα τυπογραφικό λάθος στα χαρτιά του σχολείου.

Δείτε το ρεπορτάζ της κολομβιανής τηλεόρασης για το θέμα της πραγματικής ηλικίας του Φαλκάο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ