ΣΤΗΛΕΣ

Ο ερασιτέχνης που ρεζίλεψε τον Μ.Γκόμες!

Ο ερασιτέχνης που ρεζίλεψε τον Μ.Γκόμες!
Γκόμες-1

Ο άσος της Στουτγάρδης, Μ.Γκόμες, γνώρισε απρόσμενη ήττα από "ερασιτέχνη" σε τηλεοπτικό σόου (video)!

Ο 23χρονος φορ της Στουτγάρδης ήταν καλεσμένος την Κυριακή σε γερμανικό βραδινό τηλεοπτικό σόου και κλήθηκε να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, κάνοντας σουτ προς μία ειδικά διαμορφωμένη εστία (η οποία περιελάμβανε δύο στρογγυλούς στόχους), με τα αποτελέσματα όμως να είναι απογοητευτικά.
Στα έξι σουτ που επιχείρησε δεν κατάφερε να βρει ούτε μία φορά το στόχο, σε αντίθεση με τον "ερασιτέχνη" νεαρό αντίπαλό του, ο οποίος του "έβαλε τα γυαλιά", καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα στις 2 από τις συνολικά 6 προσπάθειές του.

Είναι σίγουρο πως μετά από αυτό το περιστατικό, πολλοί Γερμανοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής Γερμανίας θα αισθάνονται "δικαιωμένοι", καθώς λίγο πριν την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Ουαλία έφτασαν στο σημείο να ρωτήσουν τον Γιόακιμ Λεβ αν ήταν δυνατό ο Γκόμεςζ να επισκεφτεί ψυχολόγο (!) για να του ανέβει το ηθικό και να ξαναβρεί την επαφή του με τα δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε αντίθεση με την "ξηρασία" που τον χαρακτηρίζει όταν φοράει στα τελευταία ματς τη φανέλα με το εθνόσημο, τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη Στουτγάρδη, καθώς μετράει ήδη 14 γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ