ΣΤΗΛΕΣ

Nτύθηκε ξανά Spiderman ο Γκουτιέρες!

Nτύθηκε ξανά Spiderman ο Γκουτιέρες!
Γκουτιέρες-Νιούκαστλ

H τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται και ο Χονάς Γκουτιέρες επέστρεψε με το γνωστό πανηγυρισμό του Spiderman (v)!

Ο διεθνής Αργεντινός άσος, που είναι μέσα στις επιλογές του Ντιέγκο Μαραντόνα από τότε που ανέλαβε την "αλμπισελέστε", ήταν ο παίκτης που "έκλεψε την παράσταση" στο επιβλητικό 6-1 επί της Μπάρνσλεϊ στο "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" και αυτό γιατί σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες πανηγύρισε το δικό του γκολ (έκανε το 4-0 στο 60' με "φωτοβολίδα" από 25 μέτρα) με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Αναφερόμαστε φυσικά στον πανηγυρισμό αλά... Spiderman με τον οποίο έχει γίνει γνωστός από την εποχή που έπαιζε στη Μαγιόρκα, με τον 26άχρονο άσο να βγάζει και στο ματς με τη Μπάρνσλεϊ τη μάσκα του διάσημου ήρωα κόμικ μέσα από το σορτς του και να τη φοράει, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του αλλά και τους 44.464 φίλους των "καρακάξων" που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο πανηγυρισμός αυτός απέκτησε μάλιστα μεγαλύτερη σημασία καθώς ήταν μόλις το 2ο επίσημο γκολ που σημείωσε από το καλοκαίρι του 2008 και μετά που υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιό του με την ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας, με το παρθενικό του τέρμα με τα ασπρόμαυρα να έρχεται στις 7 Νοέμβρη του 2009 απέναντι στην Πίτερμπορο (και εκείνο σε εντός έδρας ματς).

"Ήταν ένα υπέροχο γκολ. Για μας το σημαντικότερο πράγμα είναι η συνολική συνεισφορά του. Ήταν εξαιρετικός απόψε, ένας παίκτης με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αν μπορεί να πετύχει και άλλα τέρματα; Ναι, νομίζω ότι μπορεί, όμως το σημαντικότερο είναι να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο τρόπο ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι",

τόνισε για τον Γκουτιέρες ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Κρις Χάουτον.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ