ΣΤΗΛΕΣ

Νέο ερωτικό σκάνδαλο με... Πατρίς Εβρά!

Νέο ερωτικό σκάνδαλο με... Πατρίς Εβρά!
Εβρά-ξανθιά-1

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην Π.Λιγκ, με πρωταγωνιστές τον Π.Εβρά και άγνωστη γυναίκα σε ξενοδοχείο (pics)!

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Πατρίς Εβρά, με τον 28άχρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να "συλλαμβάνεται" από τις κάμερες ασφαλείας ξενοδοχείου (που βρίσκεται σε απόσταση 15 μιλίων από το σπίτι της οικογένειάς του) να περιμένει το ασανσέρ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα συνοδευόμενος από άγνωστη ξανθιά γυναίκα, από την οποία μάλιστα δέχτηκε και φιλιά στο μάγουλο.
Την "πιπεράτη" αποκάλυψη έκανε η "Sun", η οποία δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο φωτογραφίες που αποδεικνύουν το ρεπορτάζ της, ενώ από την πλευρά του ο Εβρά προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα κληθείς να σχολιάσει το "ενοχοποιητικό" για αυτόν υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας.

"Ναι, αυτός είμαι εγώ, μπορεί να μιλάω σε αυτή τη γυναίκα. Ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο. Δεν έχω συναντήσει όμως ποτέ αυτή τη γυναίκα στο παρελθόν", δήλωσε ο Εβρά, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει εξηγήσεις για το τι έκανε εκείνη την ώρα σε ξενοδοχείο συνοδευόμενος από μία αιθέρια ύπαρξη.

Η εφημερίδα μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις ανθρώπου που είδε τη νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου τον 28άχρονο Γάλλο αριστερό μπακ σε εκείνο το ξενοδοχείο.

"Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ελάχιστοι ήταν στο ξενοδοχείο εκείνη την ώρα και ξαφνικά γυρίσαμε το βλέμμα όταν είδαμε αυτή την όμορφη γυναίκα να κλείνει δωμάτιο. Έπειτα ήρθε και ο Εβρά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν αυτός.

Ήθελα να του ζητήσω αυτόγραφο, όμως κατευθύνθηκε αμέσως προς το ασανσέρ. Δεν είναι σίγουρα και από τα πιο λαμπερά ξενοδοχεία, οπότε ήταν περίεργο να βλέπεις και μάλιστα τέτοια ώρα έναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γύρευε σε αυτό το μέρος μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ειδικά από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ είχε ματς δύο ημέρες αργότερα. Δεν έμοιαζε και ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι.

Είδαμε την κοπέλα. Ήταν πολύ ωραία, ήταν ντυμένη καλά και έμοιαζε με μοντέλο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα "δύσκολες" για τον -αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρόσφατο τελικό του Λιγκ Καπ- Πατρίς Εβρά, καθώς θα χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις τόσο στη γυναίκα του Σάντρα (έχουν μάλιστα και έναν γιο 4 ετών) όσο και στον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sun:
































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ