ΣΤΗΛΕΣ

Σόου Μαραντόνα με θύμα Γερμανό παίκτη!

Σόου Μαραντόνα με θύμα Γερμανό παίκτη!
Μαραντόνα-Μίλερ-συνέντευξη Τύπου

Απίστευτο "σόου" Μαραντόνα που αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη Τύπου έχοντας δίπλα τον Τ.Μίλερ (vds)!

Μετά τη λήξη του αγώνα στην "Αλιάντς Αρίνα" του Μονάχου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" παρουσιάστηκε για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όμως όταν αντιλήφθηκε πως δίπλα του θα καθόταν το νεαρό αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου Τόμας Μίλερ για να απαντήσει και αυτός σε ερωτήσεις άφησε τους πάντες άφωνους με την αντίδρασή του...
"Δεν πρόκειται να δώσω συνέντευξη Τύπου αν κάθεται δίπλα μου ένας ποδοσφαιριστής", ξεκαθάρισε ο 50άχρονος τεχνικός, για να σηκωθεί αμέσως μετά και να κατευθυνθεί προς την πόρτα της εξόδου, την ώρα που ο αποσβολωμένος Μίλερ έμεινε μόνος του όρθιος κοντά στο τραπέζι ελπίζοντας να επιλυθεί το ζήτημα.

Τελικά μετά από ένα λεπτό "διαπραγματεύσεων" με τους συνεργάτες του, ο Μαραντόνα δέχτηκε να επιστρέψει και να δώσει συνέντευξη αφού όμως πρώτα ο 20άχρονος επιθετικός της Μπάγερν είχε αποδεχτεί να αποχωρήσει από το τραπέζι για να μείνει μόνος του ο Αργεντινός.

"Έχω συνηθίσει να είμαι μόνος μου πάνω στη σκηνή", δικαιολογήθηκε ο Μαραντόνα, με τον Μίλερ από την πλευρά του να ανεβαίνει στο βάθρο κατόπιν και να δείχνει πως έχει ξεχάσει το περιστατικό, μιλώντας για την ευτυχία του που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο.

"Ήταν σπουδαίο συναίσθημα να πραγματοποιήσω το διεθνές ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει ακόμα χρόνος πριν ανακοινωθεί η αποστολή για το Μουντιάλ. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά απέναντι στην Αργεντινή, όμως θα πρέπει να συνεχίσω να είμαι σε φόρμα εάν θέλω να βρεθώ στη Νότια Αφρική",

δήλωσε χαρακτηριστικά.






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ