ΣΤΗΛΕΣ

Μετά το σεξ ήθελε να φορέσει το... Νο 69!

Μετά το σεξ ήθελε να φορέσει το... Νο 69!
Ζευγάρι

Το ζευγάρι Ντρίπιτς-Σέλσιους "έδρασε" πάλι, με τον Κροάτη να ζητάει να φορέσει το... Νο 69 στην Καρλσρούη!

Πριν από περίπου 20 ημέρες, ο 27χρονος Κροάτης άσος είχε αποπεμφθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν η διάσημη σύζυγός του (μοντέλο και τραγουδίστρια), αποκάλυψε κατά τη διάρκεια live τηλεοπτικής εκπομπής πως είχε κάνει σεξ μαζί του νύχτα στο κέντρο του "Μάξιμιρ Στάντιουμ" του Ζάγκρεμπ, παραμονή της αναμέτρησης Κροατία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2008!
O Ντρίπιτς δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς δουλειά, καθώς πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αποκτήθηκε από την Καρλσρούη, ωστόσο φαίνεται πως η λέξη σκάνδαλο βρίσκεται στο... αίμα του.

Και αυτό γιατί ζήτησε και πήρε τη συγκατάθεση από την ομάδα του να πάρει τη φανέλα με το Νο 69 (νούμερο που έχει ταυτιστεί με ερωτική στάση), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ντόρο γύρω από το όνομά του στα πρώτα του βήματα στη Μπουντεσλίγκα.

Το όνειρό του όμως δεν έγινε πραγματικότητα, με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να απορρίπτει τελικά το αίτημα του ποδοσφαιριστή, για λόγους που η ίδια δεν θέλησε να εξηγήσει, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να φορέσει το Νο 11.

"Είχαμε επιλέξει μαζί με την ομάδα το Νο 69 στη φανέλα του, όμως δεν θα μπορέσει να το φορέσει", τόνισε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίλαν Λόπατς, για να προσθέσει: "Ήταν μία καλή ιδέα από πλευράς μάρκετινγκ. Δυστυχώς, η Λίγκα δεν αποδέχτηκε την πρότασή μας".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ