VIRAL

Κωμικός "δέσμευσε" όσους είδαν το σόου του να βγάλουν το παιδί τους Βλάντε Ντίβατς!

Κωμικός "δέσμευσε" όσους είδαν το σόου του να βγάλουν το παιδί τους Βλάντε Ντίβατς!

Ο κωμικός Χασάν Μινάζ έδωσε ένα καλό μάθημα για τα λεγόμενα... ψιλά γράμματα, αφού με ένα έξυπνο κόλπο "δέσμευσε" όσους παρακολούθησαν το σόου του να βγάλουν το επόμενο παιδί τους Βλάντε Ντίβατς!

Είναι, δυστυχώς, κανόνας ότι σχεδόν κανένας δεν διαβάζει τα λεγόμενα... ψιλά γράμματα που υπάρχουν σε ένα εισιτήριο ή μία συσκευασία. Ο κωμικός Χασάν Μινάζ φρόντισε να το δείξει αυτό με έναν εναλλακτικό τρόπο στο σόου του "Patriot Act", αφού "δέσμευσε" το κοινό του να βγάλει το επόμενο παιδί του "Βλάντε Ντίβατς"!

Ο γνωστός κωμικός λοιπόν εξηγούσε στο κοινό που τον παρακολουθούσε ότι κανείς ποτέ δεν προσέχει τι γράφουν τα εισιτήρια που παίρνει. Και για απόδειξη παρέθεσε το απόκομμα ενός εισιτηρίου από το δικό του σόου, όπου στα "ψιλά γράμματα" αναφέρονταν τα εξής:

" Πριν παρακολουθήσετε το σημερινό σόου, πρέπει: Να επιβεβαιώσετε ότι είσαι 18 χρονών ή μεγαλύτεροι, να κλείσετε τα κινητά σας τηλέφωνα ή άλλες συσκευές και να ονομάσετε το επόμενο παιδί σας 'Βλάντε Ντίβατς'"!

Παραθέτοντας μάλιστα το απόκομμα, ο Μινάζ είπε: " Όταν αγοράσατε το εισιτήριό σας, όλοι σας συμφωνήσατε να βγάλετε το επόμενο παιδί σας Βλάντε Ντίβατς. Συγχαρητήρια, το επόμενο παιδί σας θα είναι από την Σερβία"!

Η λογική λέει βέβαια ότι μάλλον κανένας από το κοινό του Μινάζ δεν θα δώσει στο επόμενο παιδί του το όνομα του θρυλικού σέντερ και νυν τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, ωστόσο σίγουρα αυτό το παράδειγμα έδειξε πολλά πράγματα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο που παρέθεσαν οι Κινγκς στα social media:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ