ΣΤΗΛΕΣ

Φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στο Λευκό Οίκο ο Ομπάμα!

Democratic presidential hopeful, Sen. Barack Obama, D-Ill., speaks at a town hall-style meeting with veterans at Washington Jefferson College in Washington, Pa., Tuesday, April 15, 2008. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ομπάμα-μπάρακ AP

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα κατασκευάσει γήπεδο μπάσκετ κοντά στον Λευκό Οίκο αν εκλεγεί (vds)!

Η αγάπη του πάντως για το μπάσκετ δεν φαίνεται μόνο από αυτό το γεγονός αλλά από ότι εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να κατασκευάσει ένα γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή κοντά στον Λευκό Οίκο, όπου βρίσκεται η έδρα του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ.
"Δεν μιλάμε για μία πιθανότητα. Είναι σίγουρο ότι θα το φτιάξω", τόνισε ο γερουσιαστής του Ιλινόις κατά τη διάρκεια μίας ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε την Τετάρτη (16/4), ενώ σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ιταλικής "Gazzetta dello Sport" έχει ήδη εντοπιστεί η γεωγραφική ζώνη στην οποία θα φτιαχτεί το γήπεδο-όνειρο του Ομπάμα: Μία παλιά πίστα που είχε κατασκευαστεί επί προεδρίας Ρίτσαρντ Νίξον.

"Θα ήταν πολύ ωραίο να γίνει ένα ανοιχτό γήπεδο, όμως εμένα θα με ικανοποιούσε περισσότερο ο χώρος να μοιραστεί στα δύο, ώστε να έχουμε και ένα γήπεδο μπάσκετ", προσέθεσε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Να σημειωθεί πως στην προεδρική του περιφέρεια, ο γερουσιαστής των δημοκρατικών έχει αντιμετωπίσει αρκετά συχνά το θέμα του μπάσκετ.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας, επιχείρησε να κάνει σουτ σε μία μπασκέτα, ευστοχώντας σε μία και μοναδική προσπάθεια.

Σε περίπτωση που καταφέρει τελικά ο Ομπάμα να πάρει το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς και κερδίσει στη συνέχεια τις προεδρικές εκλογές, τότε θα έχει "απέναντί" του έναν ακόμα ισχυρό άνδρα χώρας με το ίδιο τρομερό πάθος για το μπάσκετ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ισπανό Θαπατέρο, ο οποίος στη Μονκλόα (κατοικία του πρωθυπουργού), έχει κατασκευάσει ένα γήπεδο μπάσκετ, όπου πηγαίνει αρκετά συχνά προκειμένου να χαλαρώσει από τις πολλαπλές πολιτικές υποχρεώσεις του.

Η απόδειξη της αγάπης του Μπάρακ Ομπάμα για το μπάσκετ (τότε και τώρα):




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ