ΣΤΗΛΕΣ

Φλερτ του Μπλάτερ με την... Ιρίνα Σάικ!

Φλερτ του Μπλάτερ με την... Ιρίνα Σάικ!

Η "Mundo Deportivo" προχώρησε σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία η Ιρίνα Σάικ, πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν μία από τις (πολλές) ερωμένες του Ζεπ Μπλάτερ!

Φλερτ μεταξύ Ζεπ Μπλάτερ και Ιρίνα Σάικ; Ναι, σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo" η οποιά δημοσίευσε κείμενο με τίτλο "Όλες οι γυναίκες στη ζωή του Ζεπ Μπλάτερ" στο οποίο η πανέμορφη Ρωσίδα καλλονή κατονομάζεται ως μία από τις πολλές ερωμένες που είχε στη ζωή του ο πρόεδρος της FIFA.

Φλερτ του Μπλάτερ με την... Ιρίνα Σάικ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το καταλανικό μέσο ο 79χρονος Ελβετός παράγοντας είχε δεσμό με την Ιρίνα Σάικ αφότου χώρισε την Ιλόνα Μπογκούσκα και πριν γνωρίσει την νυν σύντροφό του, την 50χρονη Λίντα Μπάρας, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η γνωριμία τους τοποθετείται χρονολογικά μεταξύ του 2002 και του 2014.

Φλερτ του Μπλάτερ με την... Ιρίνα Σάικ!
© ALAMY

Σημειώνεται φυσικά η Ιρίνα Σάικ ήταν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο για περίπου τέσσερα χρόνια, με τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2015 να προκαλεί αίσθηση καθώς οι περισσότεροι είχαν την αίσθηση πως η πολύχρονη σχέση τους θα τους οδηγούσε κάποια στιγμή στο να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκκλησίας.

Φλερτ του Μπλάτερ με την... Ιρίνα Σάικ!
© BIEL SOL/DYDPPA/REX_SHUTTERSTOCK

Όσο για τον Μπλάτερ δεν θα πρέπει να προκαλεί την παραμικρή έκπληξη πως το όνομά του ακούγεται ως σύντροφος μίας τόσο εντυπωσιακής γυναίκας καθώς ο πρόεδρος της FIFA είχε στο παρελθόν αρκετές νεαρές συντρόφους, με μερικές εξ'αυτών να είναι φίλες της κόρης του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ