ΣΤΗΛΕΣ

Ειδική φανέλα για Σόσα κόντρα σε Μίλαν!

Ειδική φανέλα για Σόσα κόντρα σε Μίλαν!
Σόσα-Νάπολι

Ο Ρομπέρτο Σόσα θα φορέσει φανέλα με ξεχωριστό... μήνυμα στους οπαδούς της Νάπολι στο ματς με τη Μίλαν!

"Αφήνω ένα κομμάτι της ζωής μου. Είμαι σε αυτή την ομάδα εδώ και 4 χρόνια και έχω γίνει πρακτικά Ναπολιτάνος", τόνισε με δηλώσεις του ο άσος των "παρτενοπέι" και συνέχισε:

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα. Ήταν να φύγω για το Ούντινε όταν με φώναξε ο Πιερπάολο Μαρίνο. Μου είπε: ποντάρω σε σένα για να ξαναφέρεις τη Νάπολι στη Serie A.

Στην αρχή έμεινα έκπληκτος καθώς η ομάδα ήταν στην C. Όμως ο διευθυντής μου υποσχέθηκε ότι αν αποδεχόμουν την νέα περιπέτεια θα έπαιζα με τη Νάπολι στη Serie A. Και έτσι έγινε. Κράτησε το λόγο του".




Όσο τον παράγοντα των "παρτενοπέι", ο Σόσα δεν φάνηκε "τσιγγούνης" όσον αφορά στα εγκώμια: "Του χρωστώ τα πάντα. Σαν άνθρωπο και σαν διευθυντή. Με έφερε στην Ιταλία, με έφερε στη Νάπολι.

Χάρη σε αυτόν έζησα τα πιο συγκινητικά χρόνια της ζωής μου. Ο Μαρίνο μου άλλαξε τη ζωή. Θα έπρεπε να του στήσω άγαλμα..."




Για τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα φανταστικό άτομο. Συχνά μιλάμε στο τηλέφωνο και μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τη ζωή.

Με έχει φωνάξει πολλές φορές για φαγητό μαζί μέ την οικογένειά του. Δεν έχω αμφιβολίες. Ο Ντε Λαουρέντις είναι ο πρόεδρος που θα κάνει ξανά μεγάλη τη Νάπολι".




Η γνώμη του για τον προπονητή Έντι Ρέζα; "Για να περιγράψω τον μίστερ έχω μόνο μία λέξη: σεβασμός. Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τα αποτελέσματα μιλούν για αυτόν".


Ο Ρομπέρτο Σόσα μίλησε τέλος για το τελευταίο του αντίο προς τους οπαδούς της Νάπολι, το οποίο θα γίνει στο ματς με τους "ροσονέρι" την ερχόμενη Κυριακή:

"Δεν μπορώ ακόμα να το φανταστώ. Θα χαιρετήσω τη Νάπολι όπως την πρώτη μέρα: ιδρώνοντας τη γαλάζια φανέλα. Είμαι υπερήφανος που είμαι Αργεντίνος και Ναπολιτάνος. Οφείλω πολλά στη Νάπολι. Ίσως και να χρωστώ στον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δώσει".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ