CHARLIE BETS

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ, με παράδοση ο Παναιτωλικός

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άρη σε ματς για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άρη INTIME

Ανοίγει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τρεις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ, με παράδοση ο Παναιτωλικός


(17:15) Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια έτρεξε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη. Παρόλα αυτά οι 6 βαθμοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Μεταξά που την κρατάνε ψηλά στη βαθμολογία. Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και έβαλε δύσκολα την περασμένη αγωνιστική στον Ολυμπιακό. Εκτός ο εξτρέμ Μπρένερ, αποθεραπεύθηκε ο επιθετικός Περέα. Λύγισε από μία επιπόλαιη έξοδο του τερματοφύλακα του Μελίσσα που έφερε ένα πέναλτι δώρο στον Ολυμπιακό. Συνολικά η ομάδα του Αναστασίου έχει πάρει λιγότερα από αυτά που αξίζει στο φετινό πρωτάθλημα. Διατηρεί μία υπέροχη παράδοση τα τελευταία χρόνια στους Ζωσιμάδες τρέχοντας αήττητο ρεκόρ 6 αγώνων με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. 6-3-1 το ρεκόρ υπέρ της ομάδας του Αγρινίου ανεξαρτήτου έδρας απέναντι στον ΠΑΣ. Δεν πρόλαβε ο εξτρέμ Μπαρμπόσα. Ετοιμοπόλεμος ο χαφ Μόρσεϊ. Το Χ2 στο 1.90 από την Interwetten.

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ, με παράδοση ο Παναιτωλικός

(17:15) Ο ΟΦΗ δείχνει βελτιωμένος με την επιστροφή του Μεγιάδο, όμως συνολικά έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ό,τι αξίζει με βάση τη συνολική εικόνα του στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν χάνει. Έχει μόλις μία νίκη. αλλά και μόλις μία ήττα. Έχει πετύχει να πάρει ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες, όπως στο Βικελίδης και στη Λεωφόρο και σε παιχνίδια που δεν έλεγχε η ομάδα του όπως με την ΑΕΚ και στα Γιάννενα. Ο Ατρόμητος καίγεται για βαθμούς, όμως η άμυνα του προσφέρει δώρα.

Στη Λαμία προηγήθηκε δύο φορές, όμως με ένα αυτογκόλ του Παπαδόπουλου και μία λανθασμένη αμυντική αντίδραση σε στημένο χάρισε δύο τέρματα και πέταξε την ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη του νίκη. Μοιάζει πιο μαζεμένη ομάδα ο ΟΦΗ και αν κερδίσει αλλάζει στόχους. Δεν γίνεται όμως να αγνοηθεί πως παρουσιάζει μία λογική πως αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία προστατεύει τον βαθμό και δεν παίρνει το παραμικρό ρίσκο, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στο τελευταίο εντός με την Λαμία. Νοκ άουτ ο αρχηγός του ΟΦΗ Νέιρα. Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Έτσι όπως είναι τα πράγματα και οι παίκτες του Παράσχου θα ήταν ευχαριστημένοι με τον βαθμό. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie bets: Υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ, με παράδοση ο Παναιτωλικός

(19:30) Δεν είναι τόσο βελτιωμένη η ΑΕΚ, όσο δημιουργούν την αίσθηση τα ρεπορτάζ της ομάδας και οι τρεις νίκες που έχει πετύχει. Ο Γιαννίκης έχει καταφέρει να βελτιώσει κάποια σημαντικά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι, τα αποτελέσματα όμως στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του είναι κολακευτικά. Ακόμα κι έτσι όμως το 3/3 έχει ανοίξει την όρεξη. Η ΑΕΚ αν περάσει από τη Ριζούπολη θα πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στη διακοπή προκειμένου να ετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρόλαβε για τον Απόλλωνα ο χαφ Σλίβκα, πάγια εκτός ο στόπερ Λισγάρας. Τιμωρημένος για για την ΑΕΚ ο Μήτογλου, αποθεραπεύθηκε ο Άμραμπατ.

Δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα με νίκη να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση. Για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να περάσει το εμπόδιο του βελτιωμένου με Φέστα αμυντικά Απόλλωνα, δύσκολου όμως στο να δημιουργεί επιθέσεις. Ακόμα και ένα τέρμα μπορεί να δώσει το σημαντικό διπλό στην ΑΕΚ που προσφέρεται στο 1.45 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ