CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής και ποντάρει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Βαριά και αχώνευτη η εξάρα στην Τρίπολη για τον Ατρόμητο, πιο μαζεμένος αμυντικά, αλλά δεν σκοράρει ούτε με αίτηση ο Απόλλων με τον Φέστα στον πάγκο. Παρότι και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει προπονητές, η βαθμολογική και αγωνιστική τους εικόνα προβληματίζει.

Επέστρεψε στην καθοδήγηση της ομάδας ο Παράσχος, που θα πρέπει να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του. Μετά την εξάρα στην Τρίπολη θα υπάρξει προσπάθεια για να μαζευτεί αμυντικά ο Ατρόμητος. Ο Φέστα σε αυτόν τον στόχο έχει πετύχει, όμως η ομάδα του δυσκολεύεται πολύ στο να πετύχει γκολ. Βάζοντας μέσα και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά ο Απόλλων έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα σε 9 παιχνίδια. Το under 2,5 δίνεται στο 1.55 από την Interwetten.


Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Ο Βόλος μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τρέχει ένα σερί 6 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα. Δεν άλλαξε η αγωνιστική του εικόνα περισσότερο, ήταν αποτελέσματα φυσιολογικής βαθμολογικής διόρθωσης. Το γεγονός όμως πως η ομάδα του Αμπασκάλ αγνοεί τη νίκη από τις 2 Οκτωβρίου, έχει δημιουργήσει πίεση και την ανάγκη για να επιστρέψει στις νίκες.

Την εβδομάδα που πέρασε έδωσε δύο παιχνίδια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τα έχασε και τα δύο στο όριο με 2-1, ήταν ανταγωνιστικός και τα έχασε στο όριο. Ο Παναιτωλικός φαντάζει βατός αντίπαλος και ο Βόλος στοχεύει να επιστρέψει μετά από δύο ολόκληρους μήνες στις νίκες. Εξέτισαν ποινή τριών αγωνιστικών και είναι σημαντικές επιστροφές ο μέσος Μπαριέντος (6/0) και ο στόπερ Γκρίλο (9/0). Πέταγε στην Λεωφόρο ο Φερνάντες που ήρθε από τον πάγκο και αναμένεται να ξεκινήσει. Ο Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον στόπερ Μαλή (8/0), τον πασπαρτού ταχύτατο Ντίας (5/1),τον χαφ Βαρόνε (5/1) και τον τιμωρημένο ο μπακ Κορνέλιους (11/0). Ο άσος στο 1.95 δίκαιος από την Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Πιο ώριμος, πιο έτοιμος από ποτέ ο Νίκος Νιόπλιας μέχρι στιγμής, είναι ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος. Κράτησε την ομάδα του το διάστημα που είχε απουσίες. Διαχειρίστηκε με κυνισμό και ρεαλισμό την προβληματική περίοδο και κράτησε την ψυχολογία και την βαθμολογική θέση του ΟΦΗ σε καλά επίπεδα. Μόλις μπήκε ο παικταράς Μεγιάδο στην εξίσωση ο ΟΦΗ μεταμορφώθηκε και με ένα σερί 4-2-0 εκτοξεύθηκε στην 4η θέση. Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάζει έχει πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα 6 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και δείχνει ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Έχει κερδίσει όμως πολλά παιχνίδια στο όριο. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ και η αλήθεια είναι πως την γυροφέρνει την γκέλα ο Ολυμπιακός. Αν δεν ερχόταν η ανώδυνη προς το παρόν ήττα στην Λειβαδιά θα πήγαινα πιο εύκολα στην κόντρα. Επειδή σπάνια χάνει στην Ελλάδα δύο συνεχόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός, θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπέρ του ποντάρισμα ο ΠΑΟΚ στην κατάσταση που βρίσκεται. Μετά την ήττα από τον Άρη, με σκοπό να γυρίσει την κατάσταση, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε βασική ενδεκάδα απέναντι σε μία εναλλακτική σύνθεση της ΑΕΛ. Όχι μόνο δεν πέτυχε τον στόχο του χρειάστηκε μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στο 95ο λεπτό για να γλιτώσει από το απόλυτο κάζο. Ο Ιωνικός έχει την φιλοσοφία του θα παίξει προσεκτικά με στόχο να αξιοποιήσει την προβληματική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση του ΠΑΟΚ. Σημαντική η απουσία για δεύτερο παιχνίδι του φορ Τουράμ (10/2). Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μίτριτσα (8/1), δύσκολα ξανά Βιεϊρίνια (7/1), Κρέσπο (2/0) δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα του. Κλασικό no bet.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Τα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι συναρπαστικά. Το επιθετικό ταλέντο και οι αμυντικές αδυναμίες που έχει η ομάδα του Γιαννίκη δημιουργούν συνθήκες για να έχουν πολλές ευκαιρίες τα παιχνίδια της. Το περασμένο Σάββατο στους Ζωσιμάδες έφυγε με ένα πολύ μεγάλο διπλό με γκολ του ξεχασμένου Σάκχοφ στις καθυστερήσεις. Κέρδισε λοιπόν 2 πολύτιμους βαθμούς και έναν παίκτη η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός μετά από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ άλλαξε τακτική. Ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε πως η φυσιογνωμία του ρόστερ του δεν τον βοηθά να παίζει με μόλις δύο κεντρικά χαφ και μετέτρεψε την τακτική σε 4-3-3. Με την αλλαγή συστήματος χωρίς να εντυπωσιάζει πέτυχε τρεις σερί νίκες. Δύσκολα κρατάς στο μηδέν την ΑΕΚ, δύσκολα δεν σκοράρεις στην άμυνα της. Αυτή η πραγματικότητα κάνει το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στην Interwetten να φαντάζει δίκαιο.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Με την αγωνιστική ώθηση που πήραν οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, ήρθε η νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Σημαντικό νέο το εντυπωσιακό γκολ του Ιτούρμπε θα είναι πολύ σημαντικό να πάρει τα πάνω του και να δώσει το παιχνίδι ένας με ένας και το απρόβλεπτό που λείπει από τα φτερά του Άρη.

Σε πολύ καλή κατάσταση όμως βρίσκεται και ο Αστέρας που έκανε σμπαράλια την άμυνα του Ατρόμητου και τον συνέτριψε 6-2. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Σόνι, Ριέρα, Κρέσπι με τον πρώτο να κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι. Με την ευρεία νίκη και την εντυπωσιακή εμφάνιση που έπιασε ο Αστέρας, ο Ράσταβατς πάτησε ξανά γερά στα πόδια του. Σημαντική η απουσία του Εντιαγέ, την θέση του θα πάρει ο Μπερτόγλιο που επιστρέφει, αλλά έχει τελείως διαφορετικό στιλ. Είναι πιο δημιουργικός, λιγότερο σκληρός στην πίεση στον άξονα. Χάνει σε ένταση ο Άρης, κερδίζει σε παιχνίδι με την μπάλα. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι όμως, έστω και στο όριο μπορεί να το κερδίσει ο Άρης. Στο 1.73 ο άσος από την Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 19:30) Φοβική παρουσιάζεται η Λαμία στα τελευταία της παιχνίδια. Έπαιξε πολύ συντηρητικά με τον Παναθηναϊκό, έμεινε πολύ χαμηλά και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που γύρισε το παιχνίδι. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε μόνο άμυνα στη Ριζούπολη και πήρε το 0-0 μόνο και μόνο επειδή ο Απόλλων δεν έχει το γκολ. Ασφαλώς και είναι καλύτερη ομάδα ο φετινός ΠΑΣ, παίζει σε πιο υψηλή ένταση, βγάζει επιθετικότητα και η διαφορά των 6 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες και δικαιολογημένη είναι και θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Τραυματίες οι επιθετικοί Καραμάνος (8/1), Μανούσος (9/1), πιθανότατα και ο μέσος Τζανδάρης (6/0) για τους γηπεδούχους. Πέρα από την μόνιμη απουσία του Κόντε δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Μεταξάς. Το Χ2 στο 1.50 Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ