ΣΤΗΛΕΣ

80 εκ. ευρώ σε 4 μέρες μάζεψαν οι φίλοι των “Κόκκινων”

80 εκ. ευρώ σε 4 μέρες μάζεψαν οι φίλοι των “Κόκκινων”
Φανς

Σε τέσσερις μόλις μέρες οι φίλοι της Λίβερπουλ κατάφεραν να μαζέψουν 80 εκ. ευρώ στην προσπάθεια τους να αγοράσουν τον σύλλογο

Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν μπορούν να βλέπουν την ομάδα τους τα τελευταία χρόνια να μένει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, η έλευση των νέων ιδιοκτητών δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας, και έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έτσι δημιούργησαν έναν οργανισμό που θα έχει σκοπό να φτάσει τα 100,000 μέλη και τα οποία θα πρέπει να δώσουν 8,000 ευρώ ο καθένας με σκοπό να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό που θα τους επιτρέψει να αγοράσουν οι ίδιοι την ομάδα του αγαπούν.

Δηλαδή μιλάμε για μια εταιρία λαϊκής βάσης που κάθε χρόνο τα μέλη του θα πρέπει να δίνουν ένα ποσό με σκοπό να λειτουργεί η ομάδα, και θα διοικείται όπως ακριβός συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα, τα πράγματα μέχρι στιγμής πάνε περίφημα καθώς στις τέσσερις πρώτες μέρες του οργανισμού έχουν εγγραφεί 11,892 μέλη φέρνοντας στα ταμεία 80 εκ .ευρώ!!

Ο πρόεδρος της ενωτικής κίνησης των φιλάθλων της Λίβερπουλ έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι είναι εντυπωσιασμένος από το νούμερο των εγγεγραμμένων φίλων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και επισήμανε ότι το όνειρο τους όπως φαίνεται μπορεί να πραγματοποιηθεί.

" Είναι γεγονός ότι σε τέσσερις μόλις μέρες ο αριθμός των μελών μας είναι άκρως εντυπωσιακός, καθώς μέχρι τώρα 12,000 περίπου μέλη έχουν αγοράσει μετοχές από την εταιρία που φτιάξαμε με σκοπό να αγοράσουμε την ομάδα μας, οι μετοχές θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν μετά από χρόνια στους γιους και τις κόρες των φίλων της ομάδας έτσι ώστε η προσπάθεια να έχουμε την ομάδα δική μας να μην τελειώσει ποτέ".

Το site των φίλων της Λίβερπουλ είναι το www.shareliverpoolfc.co.uk και μέσου αυτού κάποιοι τυχεροί φίλαθλοι της ομάδας θα μπορέσουν να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθεια για την αγορά του συλλόγου.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ