ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Την αισιοδοξία του ότι την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Λίβερπουλ εξέφρασε ο Χαβιέρ Μασεράνο

Την αισιοδοξία του ότι την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Λίβερπουλ εξέφρασε ο Χαβιέρ Μασεράνο
Μασεράνο

Ο 23χρονος Αργεντινός μέσος της Λίβερπουλ Χαβιέρ Μασερανό δηλώνει αισιόδοξος ότι τελικά η ομάδα του θα αγοράσει τα δικαιώματα του από την εταιρία MSI, και ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια στους "Κόκκινους".

Ο Χαβιέρ Μασεράνο αγωνίζεται στην Λίβερπουλ σαν δανεικός από την εταιρία MSI που έχει στην κατοχή της τα δικαιώματα πολλών ποδοσφαιριστών από όλο τον κόσμο, οι εμφανίσεις του 23χρονου Αργεντινού έχουν πείσει τους ανθρώπους των ¨Κόκκινων” να τον αγοράσουν αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία.
Παρόλα αυτά ο Μασεράνο δηλώνει αισιόδοξος για την παραμονή του στο Άνφιλντ λέγοντας ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του θα παίξει η καλή σχέση που έχει με τους φίλους της ομάδας, ενώ ελπίζει ότι οι “Κόκκινοι” θα πληρώσουν τα 22 εκ. ευρώ που απαιτούνται και θα παραμείνει στο λιμάνι.

" Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα τελική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα μείνω στην Λίβερπουλ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω καθώς την άλλη βδομάδα είναι η τελική συνάντηση, περίμενα τόσο καιρό γι' αυτό οπότε νομίζω ότι άλλες επτά ημέρες δεν θα είναι πρόβλημα", είπε ο Μασεράνο και συνέχισε.

" Η σχέση μου με τους οπαδούς της ομάδας είναι καταπληκτική και σίγουρα ένας λόγος που επιθυμώ να μείνω εδώ είναι αυτοί, σε όλα τα παιχνίδια με επευφημούν και φωνάζουν το όνομα μου είναι το καλύτερο κοινό που έχω συναντήσει".




TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ