CHAMPIONS LEAGUE

Χικς:"Δεν πουλάμε"

Χικς:"Δεν πουλάμε"
Χικς-Λίβερπουλ

Tέλος στα σενάρια περί πώλησης της Λίβερπουλ αλλά και απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία, έβαλε ο ένας εκ των ιδιοκτητών των "κόκκινων", Τομ Χικς

"Δεν υπάρχει πιθανότητα και σίγουρα όχι σήμερα. Δεν θα μπορούσα να ορίσω τιμή ή ακόμη να εκδηλώσω πρόθεση για να πουλήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Μίλησα μαζί τους(σ,σ επιχειρηματίες από το Ντουμπάι) για ένα ποσοστό 10-15%. Αυτοί θεώρησαν υψηλό το τίμημα. Δεν υπάρχει ερωτηματικό στο μυαλό μου και θα εξακολουθήσω να είμαι ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ σε πέντε χρόνια".

Ταυτόχρονα όμως αναφορικά με τον Ράφα Μπενίτεθ, είπε:" Έχουμε σπουδαίο προπονητή και έχει τη στήριξη μας. Ύστερα από την συνάντηση μας στις 16 Δεκεμβρίου όπου μας έδειξε τη διάθεση του να κάνει σωστά πράγματα με εμάς για τον σύλλογο, ήταν κύριος.

Έχουμε καλύτερη επικοινωνία και τυγχάνει της πλήρης στήριξης μας. Βρήκαμε μετεγγραφές για τον Ιανουάριο κι άλλες για το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είπαμε όχι στο αίτημα του Ράφα να δοθούν χρήματα για μετεγγραφές. Έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και ελπίζουμε να μείνει και για άλλα στην Λίβερπουλ".



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ