SPORT24

Μορφέσης: "Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος"

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ, για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στον "Sport24 Radio 103,3" και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο γυναικών, Γιώργος Μορφέσης,, ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ, για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής και τη διοργάνωση που παίρνει μέρος: «Το απόγευμα συγκεντρωθούμε για πρώτη φορά ενόψει του World League, που ξεκινάει αύριο. Θα γίνει ένα Final6 στη Ευρώπη, όπως έγινε και πέρσι που βγήκαμε πρώτοι. Είναι όμιλος τεσσάρων ομάδων, που οι τρεις θα προκριθούν στο Final6. Θα είναι μία εύκολη πρόκριση. Μετά πάμε στο Final6 όπου εκεί οι τρεις πρώτες θα προκριθούν στο World League».

Για τις πιο δυνατές ομάδες του άλλου ομίλου: «Ουγγαρία, Ιταλία και Ολλανδία είναι οι ισχυρές από τον άλλο όμιλο».

Για την Εθνική ομάδα: «Σταδιακά έγινε μία ανανέωση τα τελευταία δύο χρόνια. Η ομάδα πέρσι έκανε μία τέλεια χρονιά. Συνεχίζουμε με αυτό το σκεπτικό. Πέρσι ήταν όλα καλά, αλλά πάμε από την αρχή με το ίδιο πάθος».

Για το αν υπάρχει παραγωγή νέων ταλέντων: «Δυστυχώς δεν έρχονται πολλά νέα παιδιά. Στις ακαδημίες πηγαίνουν νέα παιδιά, αλλά στις ηλικίες των 16-17 ετών, αλλάζουν οι προτεραιότητες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ