ΠΟΛΟ

Ξεχωρίζει το ΝΕΠ-Χίος

Ξεχωρίζει το ΝΕΠ-Χίος
Καλακώνας

Την Τετάρτη διεξάγεται με τρεις αγώνες το πρώτο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής που ξεκινάει στις 19:00 στην Πάτρα, ο ΝΟΠ υποδέχεται τη Χίο και μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΝΟΒ "καίγεται" για τους δύο βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά έχει την ποιότητα για να πάρει το "ροζ φύλλο" αφού επανέρχεται και ο σκόρερ της Γιάννης Φουντούλης, σε ένα ματς που θα αποτελέσει "πρόβα τζενεράλε" ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοϊβοντίνα για τους "16" του LEN Trophy.
Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το παιχνίδι του Εθνικού με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά στο Πρωτάθλημα επικρατώντας των Ηρακλή και ΝΕΠ αντίστοιχα και πλέον θέλουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ο Εθνικός παρότι είναι αποδυναμωμένος παραμένει υπολογίσιμος στην έδρα του με μονάδες ικανές να κάνουν τη ζημιά. Όσο για τη Βουλιαγμένη που φέτος έχει μεγαλύτερους στόχους σε σχέση με τους "κυανόλευκους" αυτή θα είναι μία καλή ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη για τους "16" του LEN Trophy.

Tέλος την τριάδα των αγώνων της Τετάρτης συμπληρώνει η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες απέναντι στον "Δικέφαλο" αφού οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Τετάρτη (19/11)
Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" (19:00): ΝΕΠ - Χίος (Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης)
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης (20:00): Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (Βασιλείου, Δαμιανάκης)
Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά (20:30) Εθνικός - Βουλιαγμένη (Μοίραλης, Κουρέτας)

Σάββατο (22/11)
Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο (15:00): Ηρακλής - Ολυμπιακός (Αργυρός, Σπανούδης)
Κολυμβητήριο Χαλανδρίου (17:00): Παναθηναϊκός - ΝΟΠ (Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης)
Κολυμβητήριο Χανίων (17:45) Χανιά - Παλαιό Φάληρο (Μπιράκης, Μπουδραμής)














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ