Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 5-8: Μία νίκη μακριά από τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 5-8: Μία νίκη μακριά από τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός με άμυνα για σεμινάριο επικράτησε 8-5 της Βουλιαγμένη στο Λαιμό και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών.

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 8-5 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά στον παίκτη λιγότερο αφού η Βουλιαγμένη είχε μόλις 2/12.

Το ματς: Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή ότι θα ρίξουν μεγάλο βάρος στις άμυνες τους, ενώ Ζερδεβάς και Τζωρτζάτος έκαναν ορισμένες τρομερές επεμβάσεις.

Τελικά, ο Μπούσλιε με διαγώνιο σουτ και ο Μυλωνάκης στον παίκτη παραπάνω πέτυχαν τα μοναδικά τέρματα της πρώτης περιόδου διαμορφώνοντας το 1-1. Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου ο Καπότσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τη Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε επί μέρους 3-0 με ισάριθμα τέρματα στον παίκτη παραπάνω προσπέρασε με δύο γκολ, πριν ο Μυλωνάκης διαμορφώσει το τελικό 4-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Η άμυνα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στον παίκτη λιγότερο εξακολουθούσε να είναι εξαιρετική και κράτησε τη Βουλιαγμένη χωρίς γκολ στην τρίτη περίοδο. Την ίδια ώρα Φουντούλης, Μπούσλιε και Φιλίποβιτς πέτυχαν από ένα τέρμα για να δώσουν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στον Ολυμπιακό με 7-3.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3,0-3, 2-1

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Άρ., Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Λεβαντής, Καστρινάκης, Σαπουνάκης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Παραπάνω: 2/12, 3/9

Το πανόραμα των τελικών

Σάββατο, 21/5

Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 8-6

Δευτέρα, 23/5

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 5-8

Τετάρτη, 25/5

19.30 Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

Παρασκευή, 27/5 (αν χρειαστεί)

18.30 ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός

Κυριακή, 29/5 (αν χρειαστεί)

17.00 Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

* Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται εκείνη που θα πετύχει 3 Νίκες


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ