ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στη Βαρκελώνη"

Βλάχος: "Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στη Βαρκελώνη"
EUROKINISSI

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (5η θέση μετά από νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο), τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν απέδωσαν όσο θα μπορούσαν.

"Τελειώσαμε σήμερα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης επικρατώντας του Μαυροβουνίου και κατακτήσαμε την 5η θέση. Κερδίζοντας στο προηγούμενο παιχνίδι τους Ρώσους εξασφαλίσαμε την πρόκριση της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν. Κορέας το 2019. Αυτός ήταν και ένας από τους πρωταρχικούς στοχους που είχαμε θέσει.

Τον μεγάλο μας στόχο όμως δεν καταφέραμε να τον πετύχουμε. Να διεκδικήσουμε δηλαδή ένα μετάλλιο. Φεύγουμε από τη Βαρκελώνη με την καλύτερη δυνατή θέση που μπορούσαμε να έχουμε εκτός τετράδας, την 5η θέση, αλλά όχι ευχαριστημένοι.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε από μόνοι μας βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουμε σε κάθε διοργάνωση να πρωταγωνιστούμε. Στη Βαρκελώνη όχι μόνο δεν υπερβάλαμε εαυτό ώστε να διακριθούμε, αλλά δεν ήμασταν ούτε ο εαυτός μας.

Απομένει να αναλύσουμε την παρουσία μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να βρούμε τους λόγους που δεν πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο και βεβαίως να κοιτάξουμε το μέλλον, με καθαρό μυαλό και πιο πεινασμένοι", ανέφερε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ