ΠΟΛΟ

Βάσας - Πανιώνιος 12-6: Έσβησε το όνειρο για τους κυανέρυθρους

LEN EURO CUP 2022-2023 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
LEN EURO CUP 2022-2023 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος δεν άντεξε να κάνει νέα υπέρβαση κόντρα στην ανώτερη Βάσας, ηττήθηκε 12-6 στην Ουγγαρία και δεν πέρασε στον τελικό του Euro Cup.

Δεν μπόρεσε να κάνει νέα υπέρβαση ο Πανιώνιος κόντρα στην ισχυρή Βάσας. Η ομάδα του Κώστα Δήμου ηττήθηκε 12-6 στην Ουγγαρία και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Euro Cup.

Οι Ούγγροι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και κατάφεραν να χτίσουν διαφορά τεσσάρων τερμάτων την οποία και διατήρησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στο φινάλε την αύξησαν για να φτάσουν στη νίκη με έξι τέρματα διαφορά καλύπτοντας έτσι την ήττα τους στον πρώτο αγώνα με 9-8.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο ωστόσο η πορεία του έδειξε ότι δημιουργείται μια ομάδα η οποία έχει μέλλον και εάν προσεχθεί μπορεί να οδηγήσει το σύλλογο στη διεκδίκηση τίτλων εντός και εκτός συνόρων.

Βάσας - Πανιώνιος 12-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2

Βάσας: Μίτροβιτς, Μπρουγκούλιαν, Ζερινβάρι, Ραντέλοβιτς 2, Κόναρικ 1, Μέζεϊ, Σιμόν, Νεγκάεβ 3, Έρντελι, Μπατόρι 3, Μπέντο, Σεντλμάγιερ 3, Μίζεϊ

Πανιώνιος: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλας, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Νταλαπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπακός, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ