FINAL FOUR

Stoiximan Final 4: Στις 17:00 ο μεγάλος τελικός Γυναικών, στις 19:00 ο τελικός Ανδρών

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα ημιτελικά του Stoiximan Final 4 του Κυπέλλου Πόλο Ανδρών
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα ημιτελικά του Stoiximan Final 4 του Κυπέλλου Πόλο Ανδρών INTIME

Η στιγμή για τους δύο μεγάλους τελικούς του Stoiximan Final 4 στο πόλο έφτασε. Στο Πόλο Γυναικών Ολυμπιακός και Γλυφάδα είναι οι δύο φιναλίστ, ενώ στο Πόλο Ανδρών ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την Κυριακή (17/4) το Κύπελλο.

Εκτός από το σπουδαίο θέαμα που προσέφεραν το Σάββατο (16/4) οι τέσσερις ημιτελικοί του Stoiximan Final 4 στο Πόλο Αντρών και Γυναικών, ανέδειξε και τους τέσσερις φιναλίστ, που θα αναμετρηθούν για τα δύο Κύπελλα.

Την Κυριακή (17/4) θα διεξαχθούν οι δύο μεγάλοι τελικοί του Κυπέλλου. Στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός και η Γλυφάδα πήραν την πρόκριση κόντρα σε Εθνικό (9-6) και ΑΕΚ (7-8) αντίστοιχα και θα αναμετρηθούν στις 17:00 για το τρόπαιο.

Από την άλλη, στο πόλο αντρών ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός είναι οι δύο φιναλίστ που θα μονομαχήσουν για το Κύπελλο, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στις 19:00.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης υπέταξε τον πολύ μαχητικό Υδραϊκό σ' ένα ντέρμπι που έληξε ισόπαλο στην κανονική διάρκεια (12-12) και κρίθηκε τελικά στα πέναλτι, ενώ οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 6-3 της Ένωσης.

Οι δύο μεγάλοι τελικοί:

  • 17.00 Τελικός Γυναικών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ
  • 19.00 Τελικός Αντρών: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ