ΠΟΛΟ

ΑΕΚ - Γλυφάδα 7-8: Στον τελικό του Stoiximan Final 4 ο ΑΝΟΓ

ΑΕΚ - Γλυφάδα 7-8: Στον τελικό του Stoiximan Final 4 ο ΑΝΟΓ
INTIME SPORTS

Η Γλυφάδα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Stoiximan Final 4 στο πόλο γυναικών μετά την επικράτησή της 8-7 επί της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Νίνου που σημείωσε τέσσερα τέρματα, επικράτησε 8-7 της ΑΕΚ και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό (Κυριακή, 17/4) τελικό. Θα είναι αυτός ο πρώτος τελικός στην ιστορία της ομάδας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μέχρι και με τέσσερα τέρματα (5-1) αλλά στο δεύτερο μέρος, ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair, «έδεσε» ασφυκτικά την άμυνά του, και με επί μέρους 6-2 πέτυχε την μεγάλη ανατροπή και την νίκη.

Σε ένα πρώτο οκτάλεπτο άκρως…συντηρητικό και από τις δυο ομάδες, η ΑΕΚ με την Κυριακή Στρατηδάκη σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας της και γενικότερα της διοργάνωσης, για να ισοφαρίσει με πέναλτι η Ειρήνη Νίνου και με τον ίδιο τρόπο να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Ένωση η Χριστίνα Κώτσια. Στην εκπνοή του οκτάλεπτου η Ευφροσύνη Τσιμάρα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ΑΕΚ (3-1).

Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΚ στο 4:30 του δεύτερου οκτάλεπτου (η Γκανγκλ νίκησε την Πασκάλε), αλλά το 4-1 έγινε στη συνέχεια από τη Κώτσια. Η ΑΕΚ έκανε και το +4 με την Ευδοκία Τσιμάρα για να μειώσει η Ειρήνη Νίνου σε 5-2. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μείωσε περισσότερο (5-3) ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair με τη Κούλχαας και έφτασε τη διαφορά στο γκολ (5-4) στο 5:55 με την Κοντογιάννη. Στο 4:48 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Ειρήνη Νίνου (τρίτο προσωπικό τέρμα) ισοφάρισε 5-5, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair έκανε σερί 4-0. Μετά από αρκετά λεπτά σκόραρε η ΑΕΚ με την Ευδοκία Τσιμάρα και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα 6-5. Το 6-6 ήρθε άμεσα από την Αντωνιάδη.

Στο 6:34 από τη λήξη του αγώνα πλέον, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με το τέταρτο γκολ της Ειρήνης Νίνου (7-6). Στο 2:20 σημείωσε και το 8-6 με τέρμα της Ελευθερίας Φουντωτού για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με την εκπνοή η Πασκάλε.

ΑΕΚ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 7-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 1-2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαρκοπούλου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφροσύνη 1, Τσιμάρα Ευδοκία 2, Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 4, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ