Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πόλο: Κρέμασε το σκουφάκι του ο Μυλωνάκης

Ο Μανώλης Μυλωνάκης στο Ολυμπιακός - Χανιά
Ο Μανώλης Μυλωνάκης στο Ολυμπιακός - Χανιά EUROKINISSI

Ο σπουδαίος Μανώλης Μυλωνάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει το σκουφάκι του σε ηλικία 37 ετών αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή καριέρα.

Ένας ακόμα σπουδαίος πολίστας κρέμασε το σκουφάκι του. Αργά το βράδυ της Παρασκευής (30/09) μέσα από τη σελίδα της ομάδας που τίμησε επί σειρά ετών το σκουφάκι της ο Μανώλης Μυλωνάκης ανακοίνωσε ότι σταματά το πόλο.

Στα 37 του χρόνια αφήνει ως παρακαταθήκη μια λαμπρή πορεία γεμάτη τίτλους. Χανιά, Εθνικός, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ήταν οι τέσσερις σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε, ενώ αποτέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο με την οποία πανηγύρισε δύο χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης: "Ο πρώην αθλητής του ΝΟΒ, Μανώλης Μυλωνάκης, έβαλε τέλος στην αθλητική του καριέρα, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση της υδατοσφαίρισης στα 37 του χρόνια.

Ο Μανώλης φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΒ για αρκετά χρόνια (2011-2014, 2020-2022) σημειώνοντας με την ομάδα των ανδρών πολλές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το νταμπλ του 2012.

Εκτός αυτών, υπήρξε μέλος της Εθνικής μας ομάδας, με την οποία κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα (2005, 2015).

Σε δήλωσή του, ο Μανώλης ανέφερε: «Έφτασε και για μένα η στιγμή να σταματήσω το άθλημα που με τόση αγάπη υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και προπονητές στη καριέρα μου. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και στη καρδιά μου!

Νιώθω από τους τυχερούς γιατί κατάφερα να αγωνιστώ με 3 διαφορετικές και ταλαντούχες γενιές στο άθλημα μας.

Εν κατακλείδι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους όπου αγωνίστηκα, Χανιά, Εθνικό, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη!»

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, αναγνωρίζει την σημαντική συνεισφορά του Μανώλη Μυλωνάκη στην ομάδα του και τον ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή του, καθώς αυτή θα αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ