ΠΟΛΟ

Πετράκης: "Δώσαμε κατευθύνσεις"

Πετράκης: "Δώσαμε κατευθύνσεις"
περίεργη

Για το καμπ προετοιμασίας των προεθνικών νέων γυναικών και νεανίδων μίλησε ο Κώστας Πετράκης

Τις τελευταίες δύο μέρες διεξήχθη καμπ προετοιμασίας για τις δύο ομάδες στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά και μετά το τέλος του ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
" Το καμπ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ως συνέχεια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο. Αυτές τις δύο μέρες κάναμε πολλά διπλά και δουλέψαμε κάποια στοιχεία τεχνικής. Αυτό που φροντίσαμε από την πλευρά μας ήταν να δώσουμε κατευθύνσεις στις αθλήτριες και να επισημαίνουμε συνεχώς τα λάθη τους, ώστε μέσα από τη δουλειά να τα διορθώσουν".

"Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν ελλείψεις και χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά αυτό το διάστημα ψάχνουμε και δοκιμάζουμε αθλήτριες, ώστε να καταλήξουμε στην προεθνική ομάδα που θα κληθεί το Μάη, οπότε και θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία, μετά το τέλος των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, των πλέι οφ και της τελικής φάσης των πρωταθλημάτων υποδομής. Βέβαια μια κάποια αξιολόγηση υπάρχει και ήδη κάποιες αθλήτριες έχουν αρχίσει σιγά σιγά και ξεχωρίζουν

".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ