ΠΟΛΟ

Πάτερος: "Θα προκριθούμε ως πρώτοι"

Πάτερος: "Θα προκριθούμε ως πρώτοι"
Πάτερος

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα προκριθεί ως 1η του ομίλου, στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, είναι ο Βαγγέλης Πάτερος

" Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αν ήμασταν στον όμιλο της Προ Ρέκο, θα μπορούσε όμως να ήταν και χειρότερη, αν ήμασταν στο γκρουπ του Εθνικού. Θεωρητικά στον όμιλό μας δεν υπάρχει εύκολη ομάδα. Η φετινή κλήρωση είναι πιο δύσκολη από την αντίστοιχη περσινή. Oι τρεις αντίπαλοί μας είναι αρκετά δυνατοί, με πολλούς παίκτες αξίας στο ρόστερ τους. Με βάση την περσινή χρονιά και το πού φτάσαμε, αν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, αυτές οι ομάδες δεν θα πρέπει να μας φοβίζουν ότι δεν θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Εγώ πιστεύω ότι θα προκριθούμε και μάλιστα πρώτοι. Δίνω προβάδισμα σε μας και τη Μλάντοστ. Μοναδικό μειονέκτημα για μας αποτελεί η τιμωρία της έδρας. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα, καθώς έχω την αίσθηση ότι δεν θα μειωθεί η ποινή (σ.σ. ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο CAS κατά της ποινής). Το δεύτερο πρόβλημα είναι οι δυνατές έδρες των αντιπάλων μας, ενώ δεν ξέρω πόσο δύσκολη θα είναι η πρόσβαση σε αυτές. Αν πάντως κερδίσουμε το πρώτο ματς στο Καζάν, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας

".

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση, ο άσος των "ερυθρολεύκων", ο Τάσος Σχίζας: " Η κλήρωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού και οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές. Βέβαια όλες είναι μέσα στις δυνατότητές μας και καμία από τις ομάδες του ομίλου δεν είναι φαβορί, οπότε δεν θα ήταν καθόλου απίθανο ο Ολυμπιακός να βγει πρώτος".

" Μεγάλο μειονέκτημα θα είναι η ουδέτερη έδρα και η απουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που θα παίξουμε εδώ, αν τελικά δεν δικαιωθούμε στην έφεση. Και οι τρεις αντίπαλοί μας έχουν πολύ δυνατές έδρες, όπως για παράδειγμα αυτή της Μλάντοστ, όπου μπορεί να αφαιρέσει βαθμούς από τους φιλοξενούμενους. Πάντως πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, παρά τις δυσκολίες του ομίλου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ