ΠΟΛΟ

Άτυχος ο Πανιώνιος

Άτυχος ο Πανιώνιος
Εθνικός-Ολυμπιακός

Διπλός "σκόπελος" εξ Ουγγαρίας περιμένει τον Εθνικό στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός κληρώθηκε στον Α’ Ομιλο με αντιπάλους τη ρωσική Σίντεζ Καζάν, τη Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο και την κροατική Μλάντοστ.
Ο Εθνικός "έπεσε" στον Γ’ Όμιλο με αντιπάλους την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και τις ουγγρικές Βάσας και Ντόμινο (από φέτος επιτρέπεται η συνύπαρξη στον όμιλο, ομάδων από την ίδια χώρα).

Τα πρώτα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στις 21, 24 ή 25 Νοεμβρίου. Αναμένεται η οριστικοποίηση του προγράμματος. Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 15 ή 16 Μαρτίου.

Στους ομίλους χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, στον Β’ θα αναμετρηθούν η γαλλική Μαρσέιγ, η Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο και η ρωσική Βόλγκογκραντ. Στον Δ’ Όμιλο συμμετέχουν η σερβική Παρτιζάν Βελιγραδίου, η ισπανική Μπαρτσελονέτα, η ιταλική Μπρέσια και η επίσης ιταλική Ποσίλιπο.

Ταξίδι στην Ιταλία

Με μία από τις ομάδες που δεν ήθελε με τίποτα να βρει στον δρόμο του, κληρώθηκε ο Πανιώνιος στην προημιτελική φάση του LEN Trophy.

Οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν τη Σαβόνα. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 ή 24 ή 25 Νοεμβρίου στην Ιταλία και ο επαναληπτικός στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Μπρέντον Έγκερ (Ουγγαρία)-Οραντέα (Ρουμανία)
Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μπέτον (Ουγγαρία)-Κατάνια (Ιταλία)
Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο)-CSK Μόσχας (Ρωσία)
Τεράσα (Ισπανία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία)
Σίμπενικ (Κροατία)-Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία)
Μόρναρ Σπλιτ (Κροατία)-Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία)





















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ