ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Παπαναστασίου: "Πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας, ευχαριστούμε τους Έλληνες που μας υποστήριξαν"

Παπαναστασίου: "Πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας, ευχαριστούμε τους Έλληνες που μας υποστήριξαν"
Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μετά τη μεγάλη πρόκριση στους "8" του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου PRINT SCREEN

Ο πολυτιμότερος παίκτης της σπουδαίας νίκης με 13-12 κόντρα στους Γάλλους, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, στάθηκε με δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην ελληνική στήριξη και στον πρώτο στόχο που επετεύχθη από τη "γαλανόλευκη" αποστολή.

Η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών βρίσκεται στους "8" του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου μετά τη μεγάλη νίκη της κόντρα στη Γαλλία με 13-12, με το μόνο που μένει πλέον είναι να μάθει τον αντίπαλό της, με τις ΗΠΑ και Ιταλία να είναι οι υποψήφιες χώρες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της δύσκολης μάχης. Ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων που βρέθηκαν στη Ντόχα, καθώς, επίσης, και στο τι σημαίνει για το "γαλανόλευκο" σύνολο η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπαναστασίου:

"Πρώτα από όλα πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να τερματίσουμε π΄ρωτοι στον όμιλο, ο οποίος δεν ήταν εύκολος. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε και θελουμε να ευχαριστήσουμε τους έλληνες υποστηρικτες που 'ηταν εδώ να μας υποστηρίξουν. Ήταν απίστευτοι και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν με την απόδοσή μας", ανέφερε ο αθλητής του Ολυμπιακού.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ