ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος πόλο ανδρών: Σημαντική ενίσχυση με Μουρίκη και Γραμματικό

Ο Μουρίκης πανηγυρίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Μουρίκης πανηγυρίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Η ενίσχυση του Πανιωνίου στο πόλο συνεχίζεται, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ τους Κώστα Μουρίκη και Αχχιλέα Γραμματικό.

Οι μεταγραφές στον Πανιώνιο συνεχίζονται με στόχο βελτιωμένη πορεία στη νέα σεζόν στην Α1 πόλο ανδρών. Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκαν οι Νικόλα Μόσκοβ, Κώστας Γαλανίδης και Αλέκσα Ουκρόπινα και την Τρίτη προστέθηκαν ακόμα δύο ονόματα, αυτά των Κώστα Μουρίκη και Αχιλλέα Γραμματικού.

Ο πρώτος έκλεισε με ένα πρωτάθλημα Ευρώπης, εννέα πρωταθλήματα Ελλάδας και οκτώ κύπελλα Ελλάδας τη δωδεκαετή θητεία του στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στους "κυανέρυθρους", με τους οποίους αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2011, οδηγώντας τους σε δύο τελικούς LEN Trophy.

Ο 35χρονος φουνταριστός υπήρξε πάνω από εξήντα φορές διεθνής, συμμετέχοντας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου φόρεσε το αργυρό μετάλλιο, αποχωρώντας από την Εθνική Ελλάδας τον Δεκέμβριο του 2021.

Μαζί του στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί και ο Γραμματικός, ο 20χρονος διεθνής αμυντικός που ανήκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και από το 2020 ήταν συμπαίκτης του Μουρίκη στους "ερυθρολεύκους".

Από εκεί και πέρα, οι "κυανέρυθροι" αποχαιρέτησαν τους Σον Σπούνερ και Άντρια Μπιτάτζε, οι οποίοι θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ