STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-7: Κυριαρχικοί οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το εισιτήριο του τελικού του Stoiximan Κυπέλλου

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-7: Κυριαρχικοί οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το εισιτήριο του τελικού του Stoiximan Κυπέλλου
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Stoiximan Κυπέλλου, όπου το Σάββατο (4/2, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα.

Το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του Stoiximan Κυπέλλου έκλεισε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 12-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης και το Σάββατο (4/2) θα τον αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με φόντο το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Κολόμβο στον παίκτη παραπάνω. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω με τους Τζωρτζάτο και Ζερδεβά να κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Μετά το 2.21 η Βουλιαγμένη έκανε την ανατροπή με διαγώνια σουτ των Καλογερόπουλο και Κουρούβανη στον παραπάνω. Μάλιστα ο ΝΟΒ είχε και καλή στιγμή στο φινάλε του πρώτου οκτάλεπτου με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του με το γυριστό του Νικολαΐδη. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους έχοντας όπλο τον παίκτη παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει μπροστά με 4-3 χάρη στα γκολ των Γενηδουνιά, Παπαναστασίου και Φουντούλη. Ο ΝΟΒ μετά από σειρά χαμένων ευκαιριών κατάφερε δευτερόλεπτα πριν από το ημίχρονο να ισοφαρίσει με τον Καλογερόπουλο.

Στην έναρξη του τρίτου οκτάλεπτου ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Παπαναστασίου και ο Γενηδουνιάς έκανε το 5-4. Μάλιστα, ο 29χρονος πέτυχε ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά με σουτ από την περιφέρεια.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το σερί τους και διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Φουντούλη. Η Βουλιαγμένη "φρέναρε" τους Πειραιώτες με τον Φουντούλη να μειώνει λίγο πριν από το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο τελευταίο οκτάλεπτο, με τον Μπούσλιε να ανεβάζει με ωραίο σουτ τον δείκτη του σκορ στο 8-5. Η Βουλιαγμένη είχε την ευκαιρία να μειώσει, όμως ο Ζερδεβάς είπε όχι στο πέναλτι του Καλογερόπουλου, σε μία από τις καθοριστικές στιγμές του αγώνα.

Ο Φουντούλης τιμώρησε τον ΝΟΒ στον παίκτη παραπάνω για το 9-5. Λίγο αργότερα και ο Βάμος έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Περίπου ένα λεπτό πριν από το φινάλε ο Τρούλλος μείωσε, με τον Γενηδουνιά να ανεβάζει ξανά το σκορ. Οι άμυνες χαλάρωσαν, η Βουλιαγμένη πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Δήμου να διαμορφώνει το 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 3-1, 5-2

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή (03/02)

  • Παναθηναϊκός – Εθνικός 6-5
  • Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 12-7

Σάββατο (04/02)

  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ