ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανακοινώνει Τσίριτς για διάδοχο του Παυλίδη

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς
Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς θα είναι ο διάδοχος του Χάρη Παυλίδη στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το κεφάλαιο του Χάρη Παυλίδη στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τον σπουδαίο κόουτς να αποχαιρετά τους ερυθρόλευκους και να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της εθνικής ομάδας της Κίνας.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του συλλόγου του Πειραιά αναζητούσαν τον διάδοχό του, με το όνομα του Αλεξάνταρ Τσίριτς να βρίσκεται πάντα στη λίστα τους. Ο Σέρβος κόουτς αποτελεί εισήγηση και του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος από την πλευρά του ήθελε να συμβάλει στη διάδοχη κατάσταση.

Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Τσίριτς έχει επέλθει οριστική συμφωνία η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο Σέρβος είχε τεράστια καριέρα ως αθλητής, έχοντας κατακτήσει τα πάντα τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ως προπονητής τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την εθνική ομάδα πόλο ανδρών του Ιράν, την οποία ανέβασε επίπεδο και την έφτασε στο σημείο να κοντράρει χώρες που αποτελούν δυνάμεις του χώρου στην Ασία. Φυσικά το έργο που αναλαμβάνει είναι δύσκολο αφού η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού φέρει τη σφραγίδα του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε όλες τις επιτυχίες του τμήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ