ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "αντίο" του Χάρη Παυλίδη

Ο Χάρης Παυλίδης με το τρόπαιο του πρωταθλήματος
Ο Χάρης Παυλίδης με το τρόπαιο του πρωταθλήματος PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάρης Παυλίδης αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον Ολυμπιακό και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα πόλο της Κίνας.

Ο Χάρης Παυλίδης, που οδήγησε την γυναικεία ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup, αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης τον ερυθρόλευκο σύλλογο, στον οποίο βρίσκεται από το 2007.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χάρη Παυλίδη στον Ολυμπιακό
Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χάρη Παυλίδη στον Ολυμπιακό PRINT SCREEN INSTAGRAM

"Εις το επανιδείν", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής. Όλα αυτά τα χρόνια που διετέλεσε προπονητής της ομάδας πανηγύρισε συνολικά 10 ευρωπαϊκούς τελικούς, τέσσερις στην Ευρωλίγκα (2015, 2017, 2019, 2021), τρεις στο Len Trophy (2008, 2014, 2018) και ισάριθμους στο Σούπερ Καπ Ευρώπης (2014, 2015, 2021).

Ο Παυλίδης θα αποτελέσει τον επόμενο ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών της Κίνας. Η Ομοσπονδία της ασιατικής χώρας έχει προσφέρει στον έμπειρο τεχνικό ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ή αλλιώς περισσότερες από 160.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που τον καθιστά ως τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα προπονητή ομάδας πόλο.

Μαζί του θα βρίσκονται ο βοηθός του στον Ολυμπιακό, Κωστής Χατζηδάκης, αλλά και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ