ΠΟΛΟ

Oλυμπιακός και Εθνικός στο LEN Trophy γυναικών

Oλυμπιακός και Εθνικός στο LEN Trophy γυναικών
Παυλίδης

Tην Παρασκευή μπαίνουν στη μάχη της Β' προκριματικής φάσης του LEN Trophy γυναικών Ολυμπιακός-Εθνικός

Οι "ερυθρόλευκες" βρίσκονται από την Πέμπτη στο Έντεν της Ολλανδίας όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Πόλαρ Μπερς που έχουν και το αβαντάζ της έδρας και τη Νόικολν από τη Γερμανία (η Βρούτκι από τη Σλοβακία αποχώρησε).
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αποτελεί το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο που θα οδηγήσει σε ευνοϊκότερη κλήρωση ενόψει των προημιτελικών.

Στην Ολλανδία ταξίδεψαν οι εξής αθλήτριες: Ανθή Μυλωνάκη, Ξένη Λεοντσίνη, Γιασμίν Σμιτ, Κέλυ Μπίσμπα, Ηλέκτρα Ψούνη, Τριανταφυλλιά Μανωλιουδάκη, Αλκηστις Αβραμίδου, Βάσω Μαυρέλου, Εστερ Τομάσκοβιτς, Σταυρούλα Αντωνάκου, Μαρία Μπαλομενάκη, Ουρανία Κοτσαύτη, Αντωνία Μωραΐτη

Ενισχυμένος ενόψει LEN Trophy ο Εθνικός
Στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά υποδέχεται ο ανανεωμένος Εθνικός τις αντιπάλους του στον τρίτο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης του LEN Trophy.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Κουν Πλασμάγιερ θα έχει στη διάθεση του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια την Κινέζα Τζουν Τζανγκ που αποτέλεσε τη βασική γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.

Επίσης οι "κυανόλευκες" έχουν αποκτήσει εδώ και είκοσι μέρες την 24χρονη διεθνή από την Τσεχία, Βερόνικα Μπαρτούνκοβα.

Ο Εθνικός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του το βράδυ (19:30) της Παρασκευής εναντίον της Λίβερπουλ απέναντι στην οποία δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά στην υπόθεση-νίκη.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν το Σάββατο (19:30) αφού η ομάδα του Πειραιά θα παίξει με τη Ντιναμό Μόσχας, ενώ την Κυριακή (12:15) θα ολοκληρώσει την παρουσία της στον όμιλο εναντίον της Πλεμπίσιτο Πάντοβα.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου και αντικειμενικός στόχος του Εθνικού είναι η κατάληψη έστω της δεύτερης ώστε να βρεθεί στους "8".















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ