ΠΟΛΟ

Στη μάχη του Champions Cup ΝΟΒ-ΑΝΟΓ

Στη μάχη του Champions Cup ΝΟΒ-ΑΝΟΓ
Μωραϊτίδου

Τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions Cup ξεκινούν την Παρασκευή ΑΝΟΓ-ΝΟΒ

Οι Πρωταθλήτριες συμμετέχουν στον πέμπτο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την αγγλική Πένγκουιν, την ούγγρικη Χόνβεντ και τη γαλλική Ολιμπίκ Νις.
Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου εκτός από την πρόκριση έχει ως στόχο και την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο που θα της επιτρέψει να έχει ευνοϊκότερη κλήρωση ενόψει των προημιτελικών.

Όσον αφορά στην αποστολή της δεν θα είναι εύκολη αφού η Χόνβεντ είναι δυνατή, ενώ και η Νις αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Εύκολος αντίπαλος αναμένεται να είναι η Πένγκουιν.

Αναχωρεί για το Μάντσεστερ ο ΝΟΒ
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/1) αναχωρεί για το Μάντσεστερ της Αγγλίας η γυναικεία ομάδα του ΝΟΒ που θα συμμετάσχει στον τέταρτο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions Cup.

H oμάδα των Νοτίων προαστίων θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την κάτοχο της έδρας Μάντσεστερ, την ολλανδική Χετ Ράβιν και τη γαλλική Νανσί.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστούν και πάλι δύο από τα βασικά όπλα της Βουλιαγμένης, η Γιούλη Λαρά και η Αντιγόνη Ρουμπέση, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έχει ως στόχο την πρωτιά στον όμιλο που θα της δώσει τη δυνατότητα να έχει ευνοϊκότερη κλήρωση ενόψει της φάσης των "8" αφού θα παίξει με δεύτερο άλλου ομίλου.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Πάτρι Ντελ Σότο, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντυ Μελιδώνη, Μοράια Βαν Νόρμαν, Κική Λιόση, Ναυσικά Αλεξάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Δέσποινα Χρυσικοπούλου, Ντίνα Κουτέλη, Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Δρίμη και Γιούλη Λαρά (δεν θα αγωνιστεί αλλά θα μεταβεί στην Αγγλία για να στηρίξει ψυχολογικά τις συμπαίκτριές της).

Την αποστολή θα συνοδεύσουν εκτός της προπονήτριας Αλεξίας Καμμένου, η βοηθός της Τζίνα Ρούπακα, ο έφορος Νίκος Περατινός και ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φωτόγλου.

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις επί αγγλικού εδάφους η Αλεξία Καμμένου δήλωσε: " Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και την πρώτη θέση στον όμιλό μας που θεωρητικά θα μας οδηγήσει σε ευκολότερη κλήρωση στην επόμενη φάση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και μεγάλη η διαφορά, αφού στα χιαστί παιχνίδια είναι όλες οι ομάδες πολύ καλές και ανάλογης δυναμικότητας".

"Η αγωνιστική απραξία με προβληματίζει λίγο (μοναδικό παιχνίδι το τελευταίο διάστημα ήταν αυτό του Σαββάτου με τον Νηρέα) και ελπίζω να μπορέσουμε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων να βρεθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Θεωρώ ότι εκτός από το παιχνίδι με τις Αγγλίδες, τα ματς με τις Ολλανδέζες και τις Γαλλίδες θα είναι επικίνδυνα

".















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ