ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Κάναμε ένα φρεσκάρισμα""

Μορφέσης: "Κάναμε ένα φρεσκάρισμα""
Μορφέσης

"Κάναμε φρεσκάρισμα στην Εθνική", δήλωσε ο Μορφέσης ενόψει προκριματικών ευρωπαϊκού

" Ο χρόνος προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν ήταν αρκετός. Επιπλέον, όλες οι αθλήτριες είναι κάπως κουρασμένες από τα συνεχόμενα και ιδιαίτερα κοπιαστικά παιχνίδια που είχαν με τα σωματεία τους", είπε ο Ομοσπονδιακός κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

" Αυτό που κάναμε ήταν ένα φρεσκάρισμα και δουλέψαμε κυρίως στην τακτική, ρίχνοντας το βάρος στο δέσιμο της ομάδας. Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει κάποια δυνατά φιλικά. Οπότε, η κοινή προετοιμασία που θα κάνουμε για μερικές μέρες με την Ολλανδία πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει αρκετά. Θα είναι κέρδος για μας οι προπονήσεις μαζί με τις χρυσές Ολυμπιονίκες".

"Σε ότι αφορά στα προκριματικά, θεωρώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μαζί με την Ολλανδία. Ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην πρεμιέρα των αγώνων με αντίπαλο τη Μ. Βρετανία και να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό".

"Η Τσεχία από ό,τι φαίνεται θα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά θα πρέπει επίσης να προσέξουμε. Από εκεί και πέρα, το καλοκαίρι θα είναι αρκετά γεμάτο από δράση, αλλά μεγάλος στόχος μας παραμένει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Αντωνάκου τόνισε επίσης στο site της ΚΟΕ: " Εμείς και η Ολλανδία θεωρούμαστε τα φαβορί για να πάρουμε την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης το Σεπτέμβριο στο Ζάγκρεμπ. Δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις άλλες ομάδες".

"Είμαστε σε μια φάση που έχουν τελειώσει σημαντικοί αγώνες με τους συλλόγους μας, όπως ήταν το Final Four του Τσάμπιονς Καπ και το Λεν Τρόφι. Η ομάδα μαζεύτηκε 10 ημέρες για την προετοιμασία, η οποία πήγε πολύ καλά. Υπάρχει καλό κλίμα στην Εθνική και πιστεύω ότι αυτό είναι το ατού που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα".

"Ο τομέας που επικεντρωθήκαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία ήταν η τακτική. Το γεγονός ότι θα κάνουμε κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία σίγουρα θα βοηθήσει. Αυτά που πρέπει να προσέξουμε στους αντιπάλους μας, είναι, για την Ολλανδία ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία γνωρίζουμε, η Μ. Βρετανία είναι μια ομάδα που ανεβαίνει σταδιακά, λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 που θα γίνουν στη χώρα τους, όποτε θέλουν να κάνουν και εκείνες μια καλή εμφάνιση, ενώ η Τσεχία είναι μια ομάδα πιο χαμηλής δυναμικότητας".

"Λίγο-πολύ τις ξέρουμε τις αντιπάλους μας. Πλέον συγκαταλεγόμαστε στην ελίτ των καλυτέρων ομάδων της Ευρώπης και του κόσμου. Μέσα στο καλοκαίρι έχουμε πολλές διοργανώσεις, κύριος στόχος μας όμως είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Σεπτέμβρη





".

Για να διαβάσετε τι δήλωσε ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η Αλεξάνδρα Ασημάκη, στο προσωπικό της blog στο Sport24.gr, πατήστε εδώ .









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ