ΠΟΛΟ

Τη Δευτέρα στην Ολλανδία η Εθνική γυναικών

Τη Δευτέρα στην Ολλανδία η Εθνική γυναικών
Τσουρή-Αντωνάκου (Ελλάδα-Ρωσία) SPANOUDAKIS PETROS S600747

Τη Δευτέρα αναχωρεί για το Ντόντρεχτ και τα προκριματικά του ευρωπαϊκού (30/4 - 2/5) η Εθνική γυναικών

Πριν την έναρξη των αγώνων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει προπονητικό καμπ με το αντίστοιχο της Ολλανδίας.
Ο Γιώργος Μορφέσης συμπεριέλαβε στην αποστολή τις: Μαρία Τσουρή, Έλενα Κούβδου (τερματοφύλακες), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Σταυρούλα Αντωνάκου, Ντίνα Κουτέλη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Αβραμίδου Άλκηστη, Αγγελική Γερόλυμου, Ηλέκτρα Ψούνη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Γιούλη Λαρά.

Εκτός του ομοσπονδιακού κόουτς, στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν, ο συνεργάτης του Σάκης Κεχαγιάς, η φυσικοθεραπεύτρια Ευθυμία Βούλγαρη, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιώργος Χριστοφοράτος και ο γιατρός της ΚΟΕ, Κυριάκος Νανούσης (αρχηγός αποστολής).

Αντίπαλοι της Εθνικής μας, πλην της Ολλανδίας που φιλοξενεί τον Όμιλο, η Βρετανία και η Τσεχία. Στον Α’ Όμιλο (Ιμπέρια), αγωνίζονται: Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουκρανία. Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Ζάγκρεμπ, 29 Αυγούστου – 11 Σεπτεμβρίου), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή, 30/4

18.30 ΕΛΛΑΔΑ – ΒΡΕΤΑΝΙΑ

20.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Σάββατο, 1/5

17.00 ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

18.30 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 2/5

09.30 ΕΛΛΑΔΑ – ΤΣΕΧΙΑ

11.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΒΡΕΤΑΝΙΑ

*Ώρες Ολλανδίας

Διαιτητές είναι οι: Άν Γκραντίν (Γαλλία), Γκένροτ Χάιντσελ (Γερμανία), Χριστίνα Τακίνι (Ιταλία), Σεργκέι Γκοντσάροφ (Ουκρανία), ενώ παρατηρητής από πλευράς Len ο Στέφαν Μπότιλκ (Σλοβακία).




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ