ΠΟΛΟ

"Κρίσιμο" τεστ με Καζακστάν ενόψει Ολλανδίας

"Κρίσιμο" τεστ με Καζακστάν ενόψει Ολλανδίας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι διεθνείς αμέσως μετά την άνετη νίκη της εθνικής γυναικών με αντίπαλο τον Καναδά στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Τόσο η Άντι Μελιδώνη, όσο και η Μαρία-Ηλέκτρα Ψούνη εξήγησαν πως η εύκολη νίκη επί του Καναδά στο προολυμπιακό τουρνουά ήρθε χάρη στην καλή άμυνα.

Οι δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες αναφέρθηκαν στα επόμενα παιχνίδια με το Καζακστάν και την Ολλανδία. Δύο νίκες θα φέρουν την Ελλάδα σίγουρα πρώτη στον Β' Όμιλο.

Η Μελιδώνη σχολίασε " θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Η νίκη που πετύχαμε σήμερα μπορεί αύριο να μην σημαίνει τίποτα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και το αυριανό παιχνίδι, το οποίο δεν είναι ανάλογο ούτε του σημερινού, ούτε του επερχόμενου με την Ολλανδία, χωρίς να θέλω να μειώσω τους αντιπάλους μας".

Η έρερη αμυντικός Μαρία-Ηλέκτρα Ψούνη αναφερόμενη στο ματς με την Ολλανδία, τόνισε "πλέον η πρωτιά θα κριθεί στο παιχνίδι μας με την Ολλανδία. Είμαι αισιόδοξη αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Θα πρέπει να έχουμε μία σταθερή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι της Παρασκευής (σ.σ. προημιτελικός) το οποίο είναι το πιο σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ